Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Calea Cisnadiei. Apartament semidecomandat la Parter din 2 etaje. apartament cu 3 camere in sibiu pe calea cisnadiei

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Oct 26, 2015 Oct 26, 2015 Apartament de vanzare cu 3 camere in Sibiu zona Calea Cisnadiei, construit in anul 2014, insumand o suprafata totala de 80 mp, beneficiaza de urmatoarea compartimentare: living open-space cu bucataria, doua dormitoare, baie prevazuta cu geam de aerisire,hol si un loc de parcare. Este amplasat intr-o zona foarte buna, face parte dintr-un ansamblu elegant amenajat cu spatii generoase si locuri de parcare proprii si beneficiaza de diverse facilitati cum ar fi: locuri de joaca special amenajate pentru copii, magazine, supermarketuri, acces rapid la zone de recreere si agrement, acces confortabil la mijloacele de transport in comun si este la doar 10 minute distanta de centrul istoric al orasului. Constructia este din caramida porotherm, are izolatie termica exterioara ( polistiren de 10 cm ), izolatie termica si fonica intre etaje, casa scarilor este ingrijita si frumos amenajata cu marmura, geamuri termopan Rehau, prize de telefon, televizor si internet, instalatii electrice, termice si sanitare, centrala termica Protherm si calorifere din otel. Pe langa toate acestea mai beneficiaza de contorizare separata a consumului de apa, energie electrica, energie termica, interfon, sistem de iluminare cu senzor pe casa scarilor. Se vinde la pretul de 33300 euro si poate fi achizionat prin orice tip de credit chiar si prin programul Prima Casa.

apartament cu 3 camere in sibiu pe calea cisnadiei

Apartament cu 3 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 56 m2.
Parter / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 179672 | actualizat acum 8 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 33.300 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 56 m2
  • Suprafata construita: 80 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2014

Alte informatii:

Apartament de vanzare cu 3 camere in Sibiu zona Calea Cisnadiei, construit in anul 2014, insumand o suprafata totala de 80 mp, beneficiaza de urmatoarea compartimentare: living open-space cu bucataria, doua dormitoare, baie prevazuta cu geam de aerisire,hol si un loc de parcare.
Este amplasat intr-o zona foarte buna, face parte dintr-un ansamblu elegant amenajat cu spatii generoase si locuri de parcare proprii si beneficiaza de diverse facilitati cum ar fi: locuri de joaca special amenajate pentru copii, magazine, supermarketuri, acces rapid la zone de recreere si agrement, acces confortabil la mijloacele de transport in comun si este la doar 10 minute distanta de centrul istoric al orasului.
Constructia este din caramida porotherm, are izolatie termica exterioara ( polistiren de 10 cm ), izolatie termica si fonica intre etaje, casa scarilor este ingrijita si frumos amenajata cu marmura, geamuri termopan Rehau, prize de telefon, televizor si internet, instalatii electrice, termice si sanitare, centrala termica Protherm si calorifere din otel. Pe langa toate acestea mai beneficiaza de contorizare separata a consumului de apa, energie electrica, energie termica, interfon, sistem de iluminare cu senzor pe casa scarilor.
Se vinde la pretul de 33300 euro si poate fi achizionat prin orice tip de credit chiar si prin programul Prima Casa.
  • Vanzare 33.300 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 179672 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 5 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 84 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 363 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 31.07.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei