Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe x

Apartament vanzare 3 camere Sibiu. Apartament semidecomandat la etajul 1 din 1 etaj. apartament cu 3 camere in centrul istoric din sibi

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Sibiu
Aug 17, 2017 Aug 17, 2017 Apartament cu 3 camere, balcon, pod mansardabil si loc de parcare in curte, de vanzare, in Sibiu zona Centrului Istoric, cu o suprafata totala de 94 mp, renovat complet in anul 2003, pozitionat la 5 minute de mers pe jos de Piata Mare. Acesta este situat la etajul 1 al unui imobil cu regimul de inaltime P+1, cu o structura foarte rezistenta din caramida si acoperis din tigla, avand o curte comuna cu inca 2 proprietari, are o suprafata utila de 78 mp si este compus din 3 camere semidecomandate spatioase si luminoase, bucatarie, camara, baie mare cu cada, hol, balcon si pod mansardabil. Apartamentul este excelent intretinut si dispune de numeroase imbunatatiri: centrala termica cu calorifere din otel, gresie, faianta, parchet, ferestre cu tamplarie PVC si geam termopan, usi din lemn, contorizare separata la toate utilitatile. Locuinta se afla in imediata apropiere a Mitropoliei si a tuturor punctelor de interes din oras: scoli, gradinite, banci, magazine, farmacii, parcuri, statii pentru mijloacele de transport in comun, este pretabila atat pentru o familie care doreste confortul unei locuinte spatioase cat si pentru investitie. Apartamentul se vinde la pretul de 70.000 euro usor negociabil.

apartament cu 3 camere in centrul istoric din sibi

Apartament cu 3 camere in Sibiu

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 78 m2.
Etajul 1 / 1 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 201104 | actualizat acum 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Vanzare 70.000 €
prezentare anunt imobiliar
 • Sibiu
 • Localitate: Sibiu
 • Reper: Centrul istoric
 • Numar camere: 3
 • Suprafata utila: 78 m2
 • Suprafata construita: 94 m2
 • Confort: 1
 • Compartimentare: Semidecomandat
 • Etajul: 1
 • Numar etaje: Parter+1 etaj
 • Nr grupuri sanitare: 1
 • An constructie: 1970

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere, balcon, pod mansardabil si loc de parcare in curte, de vanzare, in Sibiu zona Centrului Istoric, cu o suprafata totala de 94 mp, renovat complet in anul 2003, pozitionat la 5 minute de mers pe jos de Piata Mare.
Acesta este situat la etajul 1 al unui imobil cu regimul de inaltime P+1, cu o structura foarte rezistenta din caramida si acoperis din tigla, avand o curte comuna cu inca 2 proprietari, are o suprafata utila de 78 mp si este compus din 3 camere semidecomandate spatioase si luminoase, bucatarie, camara, baie mare cu cada, hol, balcon si pod mansardabil.
Apartamentul este excelent intretinut si dispune de numeroase imbunatatiri: centrala termica cu calorifere din otel, gresie, faianta, parchet, ferestre cu tamplarie PVC si geam termopan, usi din lemn, contorizare separata la toate utilitatile.
Locuinta se afla in imediata apropiere a Mitropoliei si a tuturor punctelor de interes din oras: scoli, gradinite, banci, magazine, farmacii, parcuri, statii pentru mijloacele de transport in comun, este pretabila atat pentru o familie care doreste confortul unei locuinte spatioase cat si pentru investitie.
Apartamentul se vinde la pretul de 70.000 euro usor negociabil.
 • Vanzare 70.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 201104 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Nelega Nadina
Actualizata: acum 5 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 580 ori Manager: Jurca Raluca Oferte în portofoliu: 11
Vizualizata de: 1214 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 26 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 09.11.2016 Oferte în portofoliu: 162 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei