Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu. Apartament semidecomandat la etajul 7 din 8 etaje. apartament cu 3 camere in sibiu pe bulevardul miha

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Sibiu
Aug 21, 2017 Aug 21, 2017 Apartament de vanzare cu 3 camere semidecomandate in Sibiu pe bulevardul Mihai Viteazu, ( zona foarte bine cotata pe piata imobiliara ), avand o suprafata utila de 115 mp construit pe doua nivele situtat la etajul 7 a unui imobil dotat cu lift nou, interfon la intrarea in scara blocului si usa din PVC. Acest apartament are o arhitectura deosebita fata de celelalte constructii clasice, fiind compartimentata astfel: la intrarea in aparatament se afla un hol, in partea dreapta se gaseste un living foarte spatios din care se intra in bucatarie complet mobilata si utilata, iar din acelasi hol de la intrare in fata se afla o baie dotata cu cada pe colt si geam de aerisire. In living se afla si scara pe structura de fier imbracata in lemn masiv si cu balustrade din inox, care face accesul la etajul superior unde se regasesc doua dormitoare, din care dormitorul matrimonial beneficiaza de un dressing si un grup sanitar. Cealalta camera foarte frumos amenajata cu spoturi in tavan si un spatiu foarte generos complet mobilat. Apartamentul are ca imbunatatiri si modernizari usa metalica la intrare, usi din lemn la interior, parchet laminat in living si camere, geamuri termopane, centrala termica, gresie si faianta in bucatarie si bai. Acest apartament se vinde nemobilat la 49.000 sau complet mobilat si utilat la pretul de 51.900 euro.

apartament cu 3 camere in sibiu pe bulevardul miha

Apartament cu 3 camere in Sibiu

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 115 m2.
Etajul 7 / 8 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 165565 | actualizat acum 6 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 49.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Mihai viteazu
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 115 m2
  • Suprafata construita: 125 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: 7
  • Numar etaje: Parter+8 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1992

Alte informatii:

Apartament de vanzare cu 3 camere semidecomandate in Sibiu pe bulevardul Mihai Viteazu, ( zona foarte bine cotata pe piata imobiliara ), avand o suprafata utila de 115 mp construit pe doua nivele situtat la etajul 7 a unui imobil dotat cu lift nou, interfon la intrarea in scara blocului si usa din PVC.
Acest apartament are o arhitectura deosebita fata de celelalte constructii clasice, fiind compartimentata astfel: la intrarea in aparatament se afla un hol, in partea dreapta se gaseste un living foarte spatios din care se intra in bucatarie complet mobilata si utilata, iar din acelasi hol de la intrare in fata se afla o baie dotata cu cada pe colt si geam de aerisire. In living se afla si scara pe structura de fier imbracata in lemn masiv si cu balustrade din inox, care face accesul la etajul superior unde se regasesc doua dormitoare, din care dormitorul matrimonial beneficiaza de un dressing si un grup sanitar. Cealalta camera foarte frumos amenajata cu spoturi in tavan si un spatiu foarte generos complet mobilat.
Apartamentul are ca imbunatatiri si modernizari usa metalica la intrare, usi din lemn la interior, parchet laminat in living si camere, geamuri termopane, centrala termica, gresie si faianta in bucatarie si bai.
Acest apartament se vinde nemobilat la 49.000 sau complet mobilat si utilat la pretul de 51.900 euro.
  • Vanzare 49.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 165565 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 8 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 2102 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1912 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 10.08.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei