Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Cisnadie Sibiu. Apartament semidecomandat la Parter din 4 etaje. apartament cu 3 camere in cisnadie comision zero

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Cisnadie, Sibiu
Apr 08, 2016 Apr 08, 2016 Apartament cu 3 camere semidecomandate, de vanzare, cu o suprafata utila de 76 mp si totala de 91 mp, aflat la o distanta de 800 metri de centrul orasului Cisnadie, amplasat la parterul inalt al unui imobil constructie 2016 ce detine locuri de parcare private, izolatie termica si fonica la exterior, interfon la intrarea in scara. Locuinta este foarte spatioasa si bine compartimentata compusa la intrare din living generos si spatios cu bucatarie tip open-space cu o suprafata de 33 mp cu iesire pe balcoanele placate cu gresie, hol intermediar, doua dormitoare matrimoniale decomandate din care unul cu balcon privat si o baie mare. Apartamentul se preda la stadiul de gri avansat iar finisarea lui a fost realizata cu materiale de cea mai buna calitate cum ar fi caramida Porotherm de 30 cm la exterior si 20 cm la interior, izolatie termica si fonica la exterior de 10 cm, loc de parcare in fata imobilului, interfon la intrarea in scara, usa din termopan la intrarea in bloc, cutii postale in scara, balustrada cu mana curenta, casa scarii placata cu gresie, usa metalica antiefractie la intrare, sape autonivelante in toate incaperile, bransamente individuale la gaz, apa, curent electric, conexiune internet / TV in camere, balcoane cu hidroizolatie de calitate, pereti tinciuiti si zugraviti in lavabila alba, centrala termica proprie in condensatie si calorifere de otel, geamuri termopan cu tamplarie PVC Rehau cu 3 camere de termoizolare, contorizari individuale la utilitati. Pretul de vanzare al apartamentului este de 39000 euro cu COMISION 0 % la CUMPARATOR putand fi achizitionat prin orice credit bancar sau programul nationat Prima Casa.

apartament cu 3 camere in cisnadie comision zero

Apartament cu 3 camere in Cisnadie, Sibiu

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 76 m2.
Parter / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 185874 | actualizat acum 8 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 39.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Cisnadie
  • Reper: Cisnadie
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 76 m2
  • Suprafata construita: 91 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere semidecomandate, de vanzare, cu o suprafata utila de 76 mp si totala de 91 mp, aflat la o distanta de 800 metri de centrul orasului Cisnadie, amplasat la parterul inalt al unui imobil constructie 2016 ce detine locuri de parcare private, izolatie termica si fonica la exterior, interfon la intrarea in scara.
Locuinta este foarte spatioasa si bine compartimentata compusa la intrare din living generos si spatios cu bucatarie tip open-space cu o suprafata de 33 mp cu iesire pe balcoanele placate cu gresie, hol intermediar, doua dormitoare matrimoniale decomandate din care unul cu balcon privat si o baie mare.
Apartamentul se preda la stadiul de gri avansat iar finisarea lui a fost realizata cu materiale de cea mai buna calitate cum ar fi caramida Porotherm de 30 cm la exterior si 20 cm la interior, izolatie termica si fonica la exterior de 10 cm, loc de parcare in fata imobilului, interfon la intrarea in scara, usa din termopan la intrarea in bloc, cutii postale in scara, balustrada cu mana curenta, casa scarii placata cu gresie, usa metalica antiefractie la intrare, sape autonivelante in toate incaperile, bransamente individuale la gaz, apa, curent electric, conexiune internet / TV in camere, balcoane cu hidroizolatie de calitate, pereti tinciuiti si zugraviti in lavabila alba, centrala termica proprie in condensatie si calorifere de otel, geamuri termopan cu tamplarie PVC Rehau cu 3 camere de termoizolare, contorizari individuale la utilitati.
Pretul de vanzare al apartamentului este de 39000 euro cu COMISION 0 % la CUMPARATOR putand fi achizitionat prin orice credit bancar sau programul nationat Prima Casa.
  • Vanzare 39.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 185874 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 266 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 372 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 04.02.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei