Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Orasul de Jos. Apartament semidecomandat-circular la Parter. apartament cu 3 camere si gradina zona piata cibin

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Orasul de Jos - Sibiu
May 21, 2018 May 21, 2018 Va prezentam un apartament cu 3 camere, gradina de 100 mp si loc de parcare, oferit pentru vanzare in zona Piata Cibin din Sibiu. Cu o suprafata totala de 78 mp, apartamentul este format din 3 camere, doua dintre ele ideale pentru a fi amenajate ca si dormitoare sau un dormitor matrimonial cu dressing, iar cea mai mare incapere, respectiv cea cu o suprafata de 27 mp fiind perfecta pentru amenajarea unui living impresionant ca suprafata si luminozitate. Baia este mobilata si dotata cu cabina de dus si geam de aerisire, aici fiind montata si masina de spalat rufe. Avantajul mare al acestui apartament este gradina de care dispune, aceasta fiind dezmembrata in acte, pe suprafata de 100 mp puteti amenaja cu o investitie minima un loc pentru relaxare. Fiind situata in spatele imobilului din care face parte apartamentul, delimitarea totala fata de vecinii din curtea comuna, ofera o oarecare intimitate. Imbunatatirile sunt evidente, usa la intrare din termopan, geamuri termopan cu tamplarie PVC, boiler, parchet laminat, gresie, faianta loc de parcare detinut in curte si desigur renovarea recent finalizata in 2018, toate acestea fiind argumente solide in perspectiva unei investitii sigure. Avand in vedere ca exista posibilitatea de extindere pe toata suprafata podului si de asemenea zona in care se afla acest apartament, fiind la doar 7 minute de mers pe jos de Piata Mare din Sibiu, sunt avantaje clare fie pentru a locui permanent fie pentru inchirierea in regim hotelier. Pretul acestui apartament este de 59.000 euro negociabil si este disponibil imediat dupa vanzare.

apartament cu 3 camere si gradina zona piata cibin

Apartament cu 3 camere in zona Orasul de Jos - Sibiu

Apartament cu 3 camere, semidecomandat-circular, confort 1, suprafata utila 65 m2.
Parter, 1 grup sanitar.
ID: 202252 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 59.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Orasul de Jos
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 65 m2
  • Suprafata construita: 78 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Semidecomandat-Circular
  • Etajul: Parter
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2007

Alte informatii:

Va prezentam un apartament cu 3 camere, gradina de 100 mp si loc de parcare, oferit pentru vanzare in zona Piata Cibin din Sibiu.
Cu o suprafata totala de 78 mp, apartamentul este format din 3 camere, doua dintre ele ideale pentru a fi amenajate ca si dormitoare sau un dormitor matrimonial cu dressing, iar cea mai mare incapere, respectiv cea cu o suprafata de 27 mp fiind perfecta pentru amenajarea unui living impresionant ca suprafata si luminozitate. Baia este mobilata si dotata cu cabina de dus si geam de aerisire, aici fiind montata si masina de spalat rufe.
Avantajul mare al acestui apartament este gradina de care dispune, aceasta fiind dezmembrata in acte, pe suprafata de 100 mp puteti amenaja cu o investitie minima un loc pentru relaxare. Fiind situata in spatele imobilului din care face parte apartamentul, delimitarea totala fata de vecinii din curtea comuna, ofera o oarecare intimitate.
Imbunatatirile sunt evidente, usa la intrare din termopan, geamuri termopan cu tamplarie PVC, boiler, parchet laminat, gresie, faianta loc de parcare detinut in curte si desigur renovarea recent finalizata in 2018, toate acestea fiind argumente solide in perspectiva unei investitii sigure.
Avand in vedere ca exista posibilitatea de extindere pe toata suprafata podului si de asemenea zona in care se afla acest apartament, fiind la doar 7 minute de mers pe jos de Piata Mare din Sibiu, sunt avantaje clare fie pentru a locui permanent fie pentru inchirierea in regim hotelier.
Pretul acestui apartament este de 59.000 euro negociabil si este disponibil imediat dupa vanzare.
  • Vanzare 59.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 202252 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 3324 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2904 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 13.02.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei