Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Bucuresti. Apartament semidecomandat-circular la etajul 2 din 6 etaje. gara de nord apartament 3 camere arhitectura supe

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Bucuresti
Jun 12, 2017 Jun 12, 2017 Daca va considerati o persoana oportunista si doriti sa achizitionati locuinta mult visata la cel mai bun pret, aceasta oferta s-ar putea sa fie chiar ceea ce cautati. Oferta se refera la un apartament cu 3 camere cu o suprafata impresionanta de 91mp utili respectiv 120mp suprafata totala, si o arhitectura frumoasa specifica vremii in care a fost construit blocul. Raportul pret-suprafata pentru zona in care se afla este unul extrem de bun. Apartamentul este circular si datorita suprafetelor mai mult decat generoase de care dispune, are toate incaperile aerisite si luminoase iar suprafetele camerelor depasesc 20mp fiecare. Este greu sa ii gasesti cusur fiind excelent din orice punct de vedere. La intrarea principala a apartamentului ne intampina un mic hol ce face trecerea catre camera de zi cu vedere catre Calea Grivitei, ce face trecerea la randul ei catre unul din dormitoare, ce are vedere tot spre Calea Grivitei, dar dispune de balcon, fapt ce ajuta foarte mult la reducerea zgomotului specific unei artere a Capitalei. Mai departe gasim cele 3 grupuri sanitare, bucataria inchisa, dormitorul cu vedere pe spate catre Parcul Duca ce se bucura de liniste si aer curat, si foarte multe spatii pentru depozitare incat am crede ca nu se mai termina. Foarte important de stiut faptul ca apartamentul necesita renovare completa si mai exact finisarea peretilor si schimbarea tamplariei, iar daca este posibil se recomanda inlocuirea instalatiilor electrice si sanitare. Podelele sunt din lemn masiv si se afla intr-o stare buna, putand fi totusi aranjate pentru un aspect de nou. Imbunatatiri aduse apartamentului in ultima vreme au fost montarea unei centrale termice cu instalatie de cupru si montarea unor geamuri termopan la dormitorul cu vedere pe spate. Imobilul solid a fost construit in intervalul 1935-1940, are un regim de inaltime de S+P+5+M si NU ESTE INCADRAT in clasele de Risc Seismic. Exista posibilitatea de a parca masina in curtea din spatele blocului. ID intern: PI0131.

gara de nord apartament 3 camere arhitectura supe

Apartament cu 3 camere in Bucuresti

Apartament cu 3 camere, semidecomandat-circular, confort 1, suprafata utila 91 m2.
Etajul 2 / 6 etaje, 3 grupuri sanitare.
ID: 204927 | actualizat acum 6 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 85.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Bucuresti
  • Reper: Gara de nord
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 91 m2
  • Suprafata construita: 120 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Semidecomandat-Circular
  • Etajul: 2
  • Numar etaje: Parter+6 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 1935

Alte informatii:

Daca va considerati o persoana oportunista si doriti sa achizitionati locuinta mult visata la cel mai bun pret, aceasta oferta s-ar putea sa fie chiar ceea ce cautati. Oferta se refera la un apartament cu 3 camere cu o suprafata impresionanta de 91mp utili respectiv 120mp suprafata totala, si o arhitectura frumoasa specifica vremii in care a fost construit blocul. Raportul pret-suprafata pentru zona in care se afla este unul extrem de bun.
Apartamentul este circular si datorita suprafetelor mai mult decat generoase de care dispune, are toate incaperile aerisite si luminoase iar suprafetele camerelor depasesc 20mp fiecare. Este greu sa ii gasesti cusur fiind excelent din orice punct de vedere. La intrarea principala a apartamentului ne intampina un mic hol ce face trecerea catre camera de zi cu vedere catre Calea Grivitei, ce face trecerea la randul ei catre unul din dormitoare, ce are vedere tot spre Calea Grivitei, dar dispune de balcon, fapt ce ajuta foarte mult la reducerea zgomotului specific unei artere a Capitalei. Mai departe gasim cele 3 grupuri sanitare, bucataria inchisa, dormitorul cu vedere pe spate catre Parcul Duca ce se bucura de liniste si aer curat, si foarte multe spatii pentru depozitare incat am crede ca nu se mai termina.
Foarte important de stiut faptul ca apartamentul necesita renovare completa si mai exact finisarea peretilor si schimbarea tamplariei, iar daca este posibil se recomanda inlocuirea instalatiilor electrice si sanitare. Podelele sunt din lemn masiv si se afla intr-o stare buna, putand fi totusi aranjate pentru un aspect de nou. Imbunatatiri aduse apartamentului in ultima vreme au fost montarea unei centrale termice cu instalatie de cupru si montarea unor geamuri termopan la dormitorul cu vedere pe spate.
Imobilul solid a fost construit in intervalul 1935-1940, are un regim de inaltime de S+P+5+M si NU ESTE INCADRAT in clasele de Risc Seismic. Exista posibilitatea de a parca masina in curtea din spatele blocului. ID intern: PI0131.
  • Vanzare 85.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 204927 Agentia: Olimob Nume: Pruteanu Ionut
Actualizata: acum 6 ani si 10 luni Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 614 ori Manager: Olariu Lucian Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1866 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 5 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 18.05.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 05.25.2009 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei