Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Constanta Primo. Apartament decomandat la etajul 3.

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Primo - Constanta
Jul 24, 2017 Jul 24, 2017 Primo, apartament deosebit cu 3 camere si trei grupuri sanitare Suprafata: 135 Confort: maxim Decomandare: decomandat Nr camere: 3 Etaj: 3/4 Imbunatatiri: Conceput din dorinta de a oferi altceva, Ansambul C&A Premium Apartaments face diferenta. Aflat deja la al doilea bloc, C&A Residence va ofera apartamente cu 2 camere si 3 camere ce sunt cu adevarat iesite din sabloanele ofertelor existente. Calitatea executiilor si a finisajelor datorita unor materiale neintalnite inca pe piata romaneasca, va ajuta sa va decideti cu siguranta in luarea deciziilor nu tocmai usoare in acest demers, in scopul achizitionarii unui camin. Acest proiect cuprinde un numar de doar 8 apartamente, dispuse pe 4 etaje, ceea ce ii confera un plus de intimitate si siguranta, atat de mult cautate de orice cumparator. Un alt avantaj foarte important il constituie faptul ca blocul va dispune de lift performant, de ultima generatie, la doar cele 4 etaje ale sale. Apartamentele cu 2 camere se regasesc doar la ultimul etaj, etajul 4, avantajate de existenta a unor terase in suprafata de 50mp pentru fiecare apartament, plus cate un balcon de 8mp. Apartamentele cu 3 camere au si ele ceva ce va atrage cu siguranta atentia dumneavoastra, mai precis cate 3 grupuri sanitare (cate unul propriu pentru fiecare dormitor, iar unul separat, cu acces din hol). Acestea se pot preda la stadiul semifinisat, dar si la stadiul de "cheie", oferind ocazia noului proprietar sa isi personalizeze locuinta. Posibilitatea achizitionarii unui loc de parcare la parterul blocului va completeaza investitia, creandu-va un plus de confort si siguranta. Pentru ca dumneavoastra sa faceti diferenta, va rugam sa ne contactati spre a va putea prezenta la fata locului acest proiect rezidential, precum si planurile cu dimensiunile exacte. Acest tip de apartament are un dressing spatios. Apartamentul se preda "la alb", semifinisat, cu urmatoarele dotari: -usa metalica -sape mecanizate -pereti cu un strat de lavabil alb; -instalatii sanitare, electrice, termice; -tamplarie Rehau cu 5 camere si 2 foi de geam (sticla 4 seasons); -videointerfon. Extra: 'izolatie'+'termopan'+'microcentrala'+'gaz'+'apometre'+'usa metalica'+'cablu tv'+'telefon'+'internet'

Apartament cu 3 camere in zona Primo - Constanta

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 135 m2.
Etajul 3, 2 grupuri sanitare.
ID: 203554 | actualizat acum 6 ani si 9 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 90.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Constanta
  • Localitate: Constanta
  • Zona: Primo
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 135 m2
  • Confort: Lux
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 3
  • Nr grupuri sanitare: 2

Alte informatii:

Primo, apartament deosebit cu 3 camere si trei grupuri sanitare Suprafata: 135 Confort: maxim Decomandare: decomandat Nr camere: 3 Etaj: 3/4 Imbunatatiri: Conceput din dorinta de a oferi altceva, Ansambul C&A Premium Apartaments face diferenta. Aflat deja la al doilea bloc, C&A Residence va ofera apartamente cu 2 camere si 3 camere ce sunt cu adevarat iesite din sabloanele ofertelor existente. Calitatea executiilor si a finisajelor datorita unor materiale neintalnite inca pe piata romaneasca, va ajuta sa va decideti cu siguranta in luarea deciziilor nu tocmai usoare in acest demers, in scopul achizitionarii unui camin.
Acest proiect cuprinde un numar de doar 8 apartamente, dispuse pe 4 etaje, ceea ce ii confera un plus de intimitate si siguranta, atat de mult cautate de orice cumparator.
Un alt avantaj foarte important il constituie faptul ca blocul va dispune de lift performant, de ultima generatie, la doar cele 4 etaje ale sale.
Apartamentele cu 2 camere se regasesc doar la ultimul etaj, etajul 4, avantajate de existenta a unor terase in suprafata de 50mp pentru fiecare apartament, plus cate un balcon de 8mp.
Apartamentele cu 3 camere au si ele ceva ce va atrage cu siguranta atentia dumneavoastra, mai precis cate 3 grupuri sanitare (cate unul propriu pentru fiecare dormitor, iar unul separat, cu acces din hol). Acestea se pot preda la stadiul semifinisat, dar si la stadiul de "cheie", oferind ocazia noului proprietar sa isi personalizeze locuinta.
Posibilitatea achizitionarii unui loc de parcare la parterul blocului va completeaza investitia, creandu-va un plus de confort si siguranta.
Pentru ca dumneavoastra sa faceti diferenta, va rugam sa ne contactati spre a va putea prezenta la fata locului acest proiect rezidential, precum si planurile cu dimensiunile exacte.

Acest tip de apartament are un dressing spatios.
Apartamentul se preda "la alb", semifinisat, cu urmatoarele dotari:
-usa metalica
-sape mecanizate
-pereti cu un strat de lavabil alb;
-instalatii sanitare, electrice, termice;
-tamplarie Rehau cu 5 camere si 2 foi de geam (sticla 4 seasons);
-videointerfon.


Extra: 'izolatie'+'termopan'+'microcentrala'+'gaz'+'apometre'+'usa metalica'+'cablu tv'+'telefon'+'internet'
  • Vanzare 90.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 203554 Agentia: S.C BLUE SKY IMPEX.RO Nume: Simona C
Actualizata: acum 6 ani si 9 luni Judet: Constanta Telefon: vezi numarul
Listata de: 1063 ori Manager: Blue Sky Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1378 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 21 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 24.07.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 06.17.2010 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Oferte similare

  • de vanzare apartament cu 3 camere decomandat,  confort lux in constanta
    Tomis Plus, Constanta. Apartament cu 3 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 85 m2.
    138.000 € de vanzare
  • de vanzare apartament cu 3 camere decomandat,  confort lux in constanta
    Poarta 6, Constanta. Apartament cu 3 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 73 m2.
    80.000 € de vanzare
  • de vanzare apartament cu 3 camere decomandat,  confort lux in constanta
    Tomis Plus, Constanta. Apartament cu 3 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 71 m2.
    150.000 € de vanzare