Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Iasi Metalurgie. Apartament decomandat in incinta unui ansamblu rezidential la etajul 3 din 8 etaje. APARTAMENTE NOI HIMSON, 3CAMERE, FINISAJE PREMIUM!

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Metalurgie - Iasi
Sep 14, 2019 Sep 14, 2019 Apartamentele noi cu 3 camere de la HIMSON® sunt inteligent proiectate, creând suprafețe ideale pentru toate activitățile familiei tale. Totul este gândit pentru a-ți oferi confortul de care ai nevoie și a crea echilibru și proporții optime, adaptate realității de zi cu zi, dar mai ales stilului tău de viață. Avem 5 tipuri de apartamente cu 3 camere decomandate clasic, pe fiecare etaj, cu suprafete cuprinse intre 83. 03mp si 93. 42mp, compartimentate in living, baie, 2 dormitoare, 2 holuri, bucatarie si balcon. La Himson beneficiezi de : - videointerfon - centrala termica individuala in condensatie - usi interior din lemn - bai utilate complet - gresie, faianta si parchet din import, modele la alegere - aer condiționat, montat standard in fiecare apartament - tamplarie exterioara în culoare gri antracit, profil PVC – clasă energetică A, 7 camere, sticlă tripan low E4 season, securizată și tratată UV - fatada ventilata din bond si balcoane cu sticla securizata - supraveghere video 24/ 7, - parcare subterana (pe 2 etaje) și supraterana cu sistem de control acces - boxe in subteran - contoare individuale de gaz, energie electrica și apa situate pe casa scarii - 4 lifturi Schindler - CONCIERGE 24/ 7 - spatii comerciale la parter, cu destinatie : supermarket, after school și gradiniță, cabinete medicale, salon de înfrumusețare, curățătorie textilă, sala de fitness sau orice alt tip de activitateTe invitam sa descoperi si sa te bucuri si de restul finisajelor si dotarilor! In Complexul Rezidential Himson, accesul auto și pietonal este facilitat prin două intrări directe, din bd. Chimiei, respectiv str. Aurel Vlaicu. Avem încredere în ce facem și ce suntem, prin urmare poți avea încredere să fii diferit în alegerile tale. Preţurile apartamentelor includ TVA-ul de 5% şi sunt calculate în funcţie de modalitatea de plata aleasa de client, respectiv: - PROMOTIONAL : 950euro/ mp pentru achitarea integrala a pretului la antecontract (indiferent de modelul ales). - 1. 000euro/ mp pentru achitarea avansului de minim 75% la antecontract, iar diferenta la semnarea contractului de vanzare - 1. 050euro/ mp pentru achitarea avansului de minim 50% la antecontract, iar diferenta la semnarea contractului de vanzare - 1. 100euro/ mp pentru achitarea avansului de minim 25% la antecontract, iar diferenta la semnarea contractului de vanzare (inclusiv din credite bancare). Contacteaza Biroul de vanzari HIMSON pentru a afla detalii despre modelele de apartamente disponibile spre vanzare, promotiile aflate in derulare sau oferta personalizata pentru plata in rate: Ciprian - 0770. 563. 245 Petronela - 0770. 563. 140 contact@himson. ro

APARTAMENTE NOI HIMSON, 3CAMERE, FINISAJE PREMIUM!

Apartament cu 3 camere in zona Metalurgie - Iasi

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 83.03 m2 Semi-mobilat, mobilier lux.
Etajul 3 / 8 etaje, 1 balcon, 1 grup sanitar.
Constructie din BCA, perioada 2007 - prezent.
ID: 219996 | actualizat acum 2 zile
Oferta Cel Mai Bun Pret de vanzare
prezentare anunt imobiliar
 • Iasi
 • Localitate: Iasi
 • Zona: Metalurgie
 • Reper: Bld. chimiei, nr. 101
 • Numar camere: 3
 • Amplasament: în incinta unui Ansamblu Rezidential
 • Suprafata utila: 83.03 m2
 • Suprafata construita: 93 m2
 • Confort: Lux
 • Compartimentare: Decomandat
 • Etajul: 3
 • Numar etaje: Parter+8 etaje
 • Nr grupuri sanitare: 1
 • Numar balcoane / terase: 1
 • Detalii: Semi-mobilat
 • Tip mobilier: lux
 • Utilitati: Telefon, Internet, CATV, Gaze
 • Incalzire: Centrala proprie a locuintei
 • Vedere: Vedere stradala
 • Constructie din: BCA
 • Perioada constructie: 2007 - prezent
 • Stadiu constructie: nefinalizata
 • Acte: Cadastru, Intabulare, Inscris la financiar
 • Destinatie recomandata: Rezidenta
 • Vecinatati: Magazine, Gradinita, Scoala, Liceu, Transport în comun, Restaurant / Bar, Supermarket / Mall, Parc, Padure, Utilitati în zona, Parcare proprie

Alte informatii:

Apartamentele noi cu 3 camere de la HIMSON® sunt inteligent proiectate, creând suprafețe ideale pentru toate activitățile familiei tale. Totul este gândit pentru a-ți oferi confortul de care ai nevoie și a crea echilibru și proporții optime, adaptate realității de zi cu zi, dar mai ales stilului tău de viață.
Avem 5 tipuri de apartamente cu 3 camere decomandate clasic, pe fiecare etaj, cu suprafete cuprinse intre 83. 03mp si 93. 42mp, compartimentate in living, baie, 2 dormitoare, 2 holuri, bucatarie si balcon.

La Himson beneficiezi de :
- videointerfon
- centrala termica individuala in condensatie
- usi interior din lemn
- bai utilate complet
- gresie, faianta si parchet din import, modele la alegere
- aer condiționat, montat standard in fiecare apartament
- tamplarie exterioara în culoare gri antracit, profil PVC – clasă energetică A, 7 camere, sticlă tripan low E4 season, securizată și tratată UV
- fatada ventilata din bond si balcoane cu sticla securizata
- supraveghere video 24/ 7,
- parcare subterana (pe 2 etaje) și supraterana cu sistem de control acces
- boxe in subteran
- contoare individuale de gaz, energie electrica și apa situate pe casa scarii
- 4 lifturi Schindler
- CONCIERGE 24/ 7
- spatii comerciale la parter, cu destinatie : supermarket, after school și gradiniță, cabinete medicale, salon de înfrumusețare, curățătorie textilă, sala de fitness sau orice alt tip de activitateTe invitam sa descoperi si sa te bucuri si de restul finisajelor si dotarilor!

In Complexul Rezidential Himson, accesul auto și pietonal este facilitat prin două intrări directe, din bd. Chimiei, respectiv str. Aurel Vlaicu.

Avem încredere în ce facem și ce suntem, prin urmare poți avea încredere să fii diferit în alegerile tale.

Preţurile apartamentelor includ TVA-ul de 5% şi sunt calculate în funcţie de modalitatea de plata aleasa de client, respectiv:

- PROMOTIONAL : 950euro/ mp pentru achitarea integrala a pretului la antecontract (indiferent de modelul ales).
- 1. 000euro/ mp pentru achitarea avansului de minim 75% la antecontract, iar diferenta la semnarea contractului de vanzare
- 1. 050euro/ mp pentru achitarea avansului de minim 50% la antecontract, iar diferenta la semnarea contractului de vanzare
- 1. 100euro/ mp pentru achitarea avansului de minim 25% la antecontract, iar diferenta la semnarea contractului de vanzare (inclusiv din credite bancare).

Contacteaza Biroul de vanzari HIMSON pentru a afla detalii despre modelele de apartamente disponibile spre vanzare, promotiile aflate in derulare sau oferta personalizata pentru plata in rate:
Ciprian - 0770. 563. 245
Petronela - 0770. 563. 140
contact@himson. ro

Rate directe de la proprietar

Date despre anunt Date despre dezvoltator Activitate
Proprietatea are ID: 219996 Nume: Biroul De Vanzari Himson Iasi Articole (0)
Actualizata: acum 2 zile Telefon: vezi numarul Comentarii ()
Listata de: 4938 ori Judet: Iasi Intrebari (0)
Vizualizata de: 1649 ori Oferte în portofoliu: 4 Raspunsuri ()
Istoric pret: 1 modificare de pret Vezi intreg portofoliul de oferte
Listata initial în: 16.08.2018 Inscris pe TopEstate din: 08.16.2018
Are Cel Mai Bun Pret de vanzare Are Cel Mai Bun Pret de vanzare Contacteaza dezvoltatorul
Proiecte promovate (1)

Etichete imobiliare