Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Constanta Mamaia Nord. Apartament decomandat la Parter.

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Mamaia Nord - Constanta
Mar 30, 2017 Mar 30, 2017 Mamaia Nord,Ansamblu residential P+5,65 de apartamente Suprafata: 89 Decomandare: decomandat Nr camere: 3 Etaj: parter/5 Imbunatatiri: Ansamblu rezidential de P+5, ce prezinta 65 de apartamente, din Mamaia Nord, imbina armonios o serie de elemente destinate a ridica standardul de confort al vietii de familie si de vacanta. De la zona de amplasare si pâna la ultimul detaliu de finisaj al unitatilor locative, studii geologice, masuratori exacte, comparatii ale diferentelor de nivel si multe altele, toate au fost luate în calcul în faza premergatoare proiectarii Ansamblului din Mamaia Nord . Fiind amplasat intr-o zona cu totul privilegiata, ansamblul de P+5 din Mamaia Nord va oferi viitorilor rezidenti acces la majoritatea punctelor de interes pentru viata de familie, vacante, distractie si nu numai. Avem in spate un portofoliu destul de vast deja, din care fac parte mai multe proiecte rezidentiale inovatoare, de succes. Dezvoltatorul este atent la toate detaliile, incepand cu fazele incipiente ale proiectului si pana la predarea acestuia catre rezidenta.Ansamblul va ofera: garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere ,spatioase ce dispun de o minunata vedere la mare ce va ofera confortul si buna dispozitie de care aveti nevoie! Preturile încep de la 29000 de euro !Termen de finalizare iulie 2017.Apartamentele se predau la stadiul de gata . Pentru a va convinge sa faceti cea mai buna alegere a locuintei dumneavoastra de vacanta si nu numai este gratuit sa vizitezi cel mai complet ansamblu rezidential din Mamaia Nord . Persoana de contact Irina Alexandra va v a sta la dispozitie cu toate informatiile si detaliile pentru a face alegerea cea mai buna !Telefon 0730-080890. Extra: 'izolatie'+'gresie'+'faianta'+'parchet'+'gaz'+'usa metalica'

Apartament cu 3 camere in zona Mamaia Nord - Constanta

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 89 m2.
Parter, 2 grupuri sanitare.
ID: 201847 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 69.900 € neg.
prezentare anunt imobiliar
  • Constanta
  • Localitate: Constanta
  • Zona: Mamaia Nord
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 89 m2
  • Confort: Lux
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Nr grupuri sanitare: 2

Alte informatii:

Mamaia Nord,Ansamblu residential P+5,65 de apartamente Suprafata: 89 Decomandare: decomandat Nr camere: 3 Etaj: parter/5 Imbunatatiri: Ansamblu rezidential de P+5, ce prezinta 65 de apartamente, din Mamaia Nord, imbina armonios o serie de elemente destinate a ridica standardul de confort al vietii de familie si de vacanta. De la zona de amplasare si pâna la ultimul detaliu de finisaj al unitatilor locative, studii geologice, masuratori exacte, comparatii ale diferentelor de nivel si multe altele, toate au fost luate în calcul în faza premergatoare proiectarii Ansamblului din Mamaia Nord .
Fiind amplasat intr-o zona cu totul privilegiata, ansamblul de P+5 din Mamaia Nord va oferi viitorilor rezidenti acces la majoritatea punctelor de interes pentru viata de familie, vacante, distractie si nu numai. Avem in spate un portofoliu destul de vast deja, din care fac parte mai multe proiecte rezidentiale inovatoare, de succes. Dezvoltatorul este atent la toate detaliile, incepand cu fazele incipiente ale proiectului si pana la predarea acestuia catre rezidenta.Ansamblul va ofera: garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere ,spatioase ce dispun de o minunata vedere la mare ce va ofera confortul si buna dispozitie de care aveti nevoie! Preturile încep de la 29000 de euro !Termen de finalizare iulie 2017.Apartamentele se predau la stadiul de gata . Pentru a va convinge sa faceti cea mai buna alegere a locuintei dumneavoastra de vacanta si nu numai este gratuit sa vizitezi cel mai complet ansamblu rezidential din Mamaia Nord . Persoana de contact Irina Alexandra va v a sta la dispozitie cu toate informatiile si detaliile pentru a face alegerea cea mai buna !Telefon 0730-080890.
Extra: 'izolatie'+'gresie'+'faianta'+'parchet'+'gaz'+'usa metalica'
  • Vanzare 69.900 € neg.
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 201847 Agentia: S.C BLUE SKY IMPEX.RO Nume: Irina Alexandra
Actualizata: acum 7 ani Judet: Constanta Telefon: vezi numarul
Listata de: 624 ori Manager: Blue Sky Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1006 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 21 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 30.03.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 06.17.2010 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Oferte similare

  • de vanzare apartament cu 3 camere decomandat,  confort lux in constanta
    Tomis Plus, Constanta. Apartament cu 3 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 85 m2.
    138.000 € de vanzare
  • de vanzare apartament cu 3 camere decomandat,  confort lux in constanta
    Poarta 6, Constanta. Apartament cu 3 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 73 m2.
    80.000 € de vanzare
  • de vanzare apartament cu 3 camere decomandat,  confort lux in constanta
    Tomis Plus, Constanta. Apartament cu 3 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 71 m2.
    150.000 € de vanzare