Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Constanta Gara. Apartament decomandat la Parter.

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Gara - Constanta
Oct 23, 2018 Oct 23, 2018 Zona Gara , Coral Residence Suprafata: 80 Confort: maxim Decomandare: decomandat Nr camere: 3 Etaj: parter/7 Imbunatatiri: CORAL RESIDENCE este un proiect adresat cu precădere clientelei pentru care timpul petrecut cu familia este foarte important şi depinde de proximitatea locuinţei faţă de mijloacele de transport în comun, a instituţiilor de învăţământ, a parcurilor şi zonelor de agrement, a centrelor de retail sau a pieţelor agroalimentare. Coral Residence este situat la doar 300 m – Centru de Scafandri si Liceul Tehnologic CA Rosetti şi la mai puţin de 7 minute de mers pe jos Gara. Coral Residence  este amplasat la 10 minute de mers pe jos de parcul Tineretului Zona Gara şi la 10 minute distanta de Super Market Kaufland. Coral Residence se află în acelaşi timp amplasat la mai puţin de 10 minute de mers pe jos de instituţii de învăţământ preşcolar, şcolar şi liceal.. Coral Residence cuprinde 24 de apartamente de 2 camere,Tip 1cu suprafata de 65.10 mp si balcon de 4, si Tip 2 cu suprafata de 69.25 mp si balcon de 6.60mp mp, complet decomandate, cu bucătării deschise, balcoane deschise, şi va dispune de locuri de parcare subterane şi supraterane pentru fiecare apartament din imobil,(contra cost) dar şi de spaţii verzi. Imobilul va fi dotat cu interfon şi lifturi hidraulice de 6 persoane de ultimă generaţie, silenţioase şi fiabile. Compartimentările exterioare, dar şi cele interioare se vor realiza integral din BCA având pereţi cu grosimea de 25 cm la exterior şi la interior între apartamente, respectiv de 15 cm grosime în interiorul apartamentelor. Izolaţia exterioară va avea 10 cm grosime, protejat cu masă de şpaclu şi vopsea structurată. Finisaje la cheie (gresie, faianţă, parchet, uşi interioare), clientul având posibilitatea de a alege din gama pusă la dispoziţie de către dezvoltator sau să îşi aducă propriile modele de finisaje. Termen finalizare al imobilului este 01.03.2019

Apartament cu 3 camere in zona Gara - Constanta

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 80 m2.
Parter, 2 grupuri sanitare.
ID: 213430 | actualizat acum 5 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 65.000 € neg.
prezentare anunt imobiliar
  • Constanta
  • Localitate: Constanta
  • Zona: Gara
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 80 m2
  • Confort: Lux
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Nr grupuri sanitare: 2

Alte informatii:

Zona Gara , Coral Residence Suprafata: 80 Confort: maxim Decomandare: decomandat Nr camere: 3 Etaj: parter/7 Imbunatatiri: CORAL RESIDENCE este un proiect adresat cu precădere clientelei pentru care timpul petrecut cu familia este foarte important şi depinde de proximitatea locuinţei faţă de mijloacele de transport în comun, a instituţiilor de învăţământ, a parcurilor şi zonelor de agrement, a centrelor de retail sau a pieţelor agroalimentare.
Coral Residence este situat la doar 300 m – Centru de Scafandri si Liceul Tehnologic CA Rosetti şi la mai puţin de 7 minute de mers pe jos Gara.
Coral Residence  este amplasat la 10 minute de mers pe jos de parcul Tineretului Zona Gara şi la 10 minute distanta de Super Market Kaufland.
Coral Residence se află în acelaşi timp amplasat la mai puţin de 10 minute de mers pe jos de instituţii de învăţământ preşcolar, şcolar şi liceal..
Coral Residence cuprinde 24 de apartamente de 2 camere,Tip 1cu suprafata de 65.10 mp si balcon de 4, si Tip 2 cu suprafata de 69.25 mp si balcon de 6.60mp mp, complet decomandate, cu bucătării deschise, balcoane deschise, şi va dispune de locuri de parcare subterane şi supraterane pentru fiecare apartament din imobil,(contra cost) dar şi de spaţii verzi. Imobilul va fi dotat cu interfon şi lifturi hidraulice de 6 persoane de ultimă generaţie, silenţioase şi fiabile.
Compartimentările exterioare, dar şi cele interioare se vor realiza integral din BCA având pereţi cu grosimea de 25 cm la exterior şi la interior între apartamente, respectiv de 15 cm grosime în interiorul apartamentelor.
Izolaţia exterioară va avea 10 cm grosime, protejat cu masă de şpaclu şi vopsea structurată.
Finisaje la cheie (gresie, faianţă, parchet, uşi interioare), clientul având posibilitatea de a alege din gama pusă la dispoziţie de către dezvoltator sau să îşi aducă propriile modele de finisaje.
Termen finalizare al imobilului este 01.03.2019
  • Vanzare 65.000 € neg.
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 213430 Agentia: S.C BLUE SKY IMPEX.RO Nume: Irina Alexandra
Actualizata: acum 5 ani si 5 luni Judet: Constanta Telefon: vezi numarul
Listata de: 1506 ori Manager: Blue Sky Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1912 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 21 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 23.10.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 06.17.2010 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Oferte similare

  • de vanzare apartament cu 3 camere decomandat,  confort lux in constanta
    Tomis Plus, Constanta. Apartament cu 3 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 85 m2.
    138.000 € de vanzare
  • de vanzare apartament cu 3 camere decomandat,  confort lux in constanta
    Poarta 6, Constanta. Apartament cu 3 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 73 m2.
    80.000 € de vanzare
  • de vanzare apartament cu 3 camere decomandat,  confort lux in constanta
    Tomis Plus, Constanta. Apartament cu 3 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 71 m2.
    150.000 € de vanzare