Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Strand. Apartament decomandat la etajul 3 din 3 etaje. apartament cu 3 camere decomandate zona strand in

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Strand - Sibiu
Aug 18, 2017 Aug 18, 2017 Apartament de vanzare cu 3 camere decomandate si bucatarie separata cu loc de luat masa, cu suprafata totala de 110 mp, in zona Strand din Sibiu, situat la etajul 3 din 3 al unui imobil constructie noua anul 2008. Acest apartament este structurat pe doua nivele compus la primul nivel din bucatarie spatioasa cu loc de luat masa, un dormitor cu pat matrimonial, un hol la intrare si o baie generoasa cu cada si geam de aerisire. La etajul superior accesul se face pe o scara cu structura metalica imbracata in lemn masiv, unde se regasesc alte 2 dormitoare foarte spatioase dotate cu paturi matrimoniale. Imobilul este bine situat pe o strada foarte linistita lipsita de traficul cotidian al orasului, bine construit, izolat termic si fonic la exterior, dotat cu usa din PVC la intrare si interfon. Acest apartament dispune de imbunatatiri: usa metalica la intrare, geamuri termopan, geamuri tip Velux la dormitoarele de la etaj, centrala termica cu calorifere de otel, parchet laminat, gresie si faianta, usi interioare din lemn. Pretul de vanzare pentru acest apartament spatios si luminos, complet mobilat si utilat este de 44000 euro, usor negociabil.

apartament cu 3 camere decomandate zona strand in

Apartament cu 3 camere in zona Strand - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 2, suprafata utila 100 m2.
Etajul 3 / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 183474 | actualizat acum 6 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 44.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Strand
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 100 m2
  • Suprafata construita: 110 m2
  • Confort: 2
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 3
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2008

Alte informatii:

Apartament de vanzare cu 3 camere decomandate si bucatarie separata cu loc de luat masa, cu suprafata totala de 110 mp, in zona Strand din Sibiu, situat la etajul 3 din 3 al unui imobil constructie noua anul 2008.
Acest apartament este structurat pe doua nivele compus la primul nivel din bucatarie spatioasa cu loc de luat masa, un dormitor cu pat matrimonial, un hol la intrare si o baie generoasa cu cada si geam de aerisire.
La etajul superior accesul se face pe o scara cu structura metalica imbracata in lemn masiv, unde se regasesc alte 2 dormitoare foarte spatioase dotate cu paturi matrimoniale.
Imobilul este bine situat pe o strada foarte linistita lipsita de traficul cotidian al orasului, bine construit, izolat termic si fonic la exterior, dotat cu usa din PVC la intrare si interfon.
Acest apartament dispune de imbunatatiri: usa metalica la intrare, geamuri termopan, geamuri tip Velux la dormitoarele de la etaj, centrala termica cu calorifere de otel, parchet laminat, gresie si faianta, usi interioare din lemn.
Pretul de vanzare pentru acest apartament spatios si luminos, complet mobilat si utilat este de 44000 euro, usor negociabil.
  • Vanzare 44.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 183474 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 8 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 2177 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1906 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 05.04.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei