Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu. Apartament decomandat la etajul 1 din 1 etaj. apartament cu 3 camere in sibiu zona piata mare

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Sibiu
Nov 10, 2016 Nov 10, 2016 Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Piata Mare, cu o suprafata utila de aproximativ 120 mp si o suprafata totala de 146 mp totali, pozitionat la etajul 1 din 1 al unui imobil costruit in jurul anului 1910, acesta are vedere spre curtea interioara. Locuinta este compusa dintr-un living spatios, un dormitor generos, un alt dormitor mai mic, bucatarie care are si camara, baie, iar la subsolul imobilului are in proprietate si o pivnita de aproximativ 34 mp model sasesc boltita structura fiind din caramida. Apartamentul ca si imbunatatiri are geamuri duble cu tamplarie de lemn, sobe de teracota, parchet din lemn masiv, usi din lemn la interior gresie si faianta. Situat intr-o zona ultra centrala, in Piata Mare si la doi pasi de bulevardul Nicolea Balcescu, in zona istorica a orasului apartamentul este ideal pentru cei ce vor sa locuiasca in centrul istoric avand posibilitatea de a parca autoturismul in curtea interioara si sa fie aproape de toate punctele de interes public, dar si de scoli si gradinite care sunt la cateva minute de mers pe jos fata de apartament, acesta este pretabil si pentru inchirierea in regim hotelier. Apartamentul se vinde la pretul de 96000 euro negociabil.

apartament cu 3 camere in sibiu zona piata mare

Apartament cu 3 camere in Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 2, suprafata utila 130 m2.
Etajul 1 / 1 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 178064 | actualizat acum 7 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 96.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Nicolae balcescu
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 130 m2
  • Suprafata construita: 146 m2
  • Confort: 2
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1910

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Piata Mare, cu o suprafata utila de aproximativ 120 mp si o suprafata totala de 146 mp totali, pozitionat la etajul 1 din 1 al unui imobil costruit in jurul anului 1910, acesta are vedere spre curtea interioara.
Locuinta este compusa dintr-un living spatios, un dormitor generos, un alt dormitor mai mic, bucatarie care are si camara, baie, iar la subsolul imobilului are in proprietate si o pivnita de aproximativ 34 mp model sasesc boltita structura fiind din caramida.
Apartamentul ca si imbunatatiri are geamuri duble cu tamplarie de lemn, sobe de teracota, parchet din lemn masiv, usi din lemn la interior gresie si faianta. Situat intr-o zona ultra centrala, in Piata Mare si la doi pasi de bulevardul Nicolea Balcescu, in zona istorica a orasului apartamentul este ideal pentru cei ce vor sa locuiasca in centrul istoric avand posibilitatea de a parca autoturismul in curtea interioara si sa fie aproape de toate punctele de interes public, dar si de scoli si gradinite care sunt la cateva minute de mers pe jos fata de apartament, acesta este pretabil si pentru inchirierea in regim hotelier.
Apartamentul se vinde la pretul de 96000 euro negociabil.
  • Vanzare 96.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 178064 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 5 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 920 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1257 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 16.07.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei