Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Vasile Aaron. Apartament decomandat la etajul 1 din 3 etaje. apartament 3 camere 80 mp utili la cheie in sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Vasile Aaron - Sibiu
May 16, 2018 May 16, 2018 Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare, zona Octavian Goga in Selimbar, situat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu regim de inaltime scazut P + 2 + ER, construit in anul 2017 cu materiale Premium, cu o suprafata utila de 80 mp, amplasat intr-o zona linistita dar totusi aproape de punctele de interes public precum scoli, gradinite, magazine, farmacii, restaurante, si la doar 10 minute cu masina de centrul orasului, imobilul detine si un loc de parcare gratuit in fata imobilului. COMPARTIMENTARE: Compartimentarea inteligenta este in perfecta concordanta cu design-ul interior, conferind proprietatii o estetica surprinzator de sofisticata, resedinta se desfasoara amplu pe o suprafata totala de 110 mp la care se adauga doua terase superbe de 14 mp respectiv 5 mp cu o vedere superba asupra intregii zone. Imobilul este astfel compartimentat: la intrare este un hol cu spatii speciale pentru depozitare si baia de serviciu de 4 mp, living spatios si luminos de 29 mp cu bucatarie open-space de 10 mp care poate fi inchisa in functie de preferintele dumneavoastra, doua dormitoare de 12 mp respectiv 14 mp, baie 4 mp cu geam de aerisire. DOTARI SI IMBUNATATIRI: Usa metalica securizata la intrare, Pereti tencuiti, gletuiti si 2 straturi de lavabila, Centrala Viessmann 24 kw, Calorifere din otel cu distribuitor separat pentru fiecare calorifer in parte, Gresie, faianta, parchet, Usi de la Porta Doors Geamuri termopan cu tamplarie PVC marca QFort 5 camere si 3 foi de sticla, Caramida Porotherm de 30 cm la exterior, 25 cm la interior, Izolatie de 10 cm EPS80, Izolatie fonica din vata mineralizata in planseu, Strada pavata si iluminata. Gratuit: Loc de parcare privat delimitat si pavat, Valoarea apartamentului la stadiul de cheie este de 72.000 Euro, cu posibilitate de achizitionare atat prin Credit Ipotecar cat si programul Prima Casa cu avans de minim 10%.

apartament 3 camere 80 mp utili la cheie in sibiu

Apartament cu 3 camere in zona Vasile Aaron - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 80 m2.
Etajul 1 / 3 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 212998 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 72.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Vasile Aaron
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 80 m2
  • Suprafata construita: 110 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2017

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare, zona Octavian Goga in Selimbar, situat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu regim de inaltime scazut P + 2 + ER, construit in anul 2017 cu materiale Premium, cu o suprafata utila de 80 mp, amplasat intr-o zona linistita dar totusi aproape de punctele de interes public precum scoli, gradinite, magazine, farmacii, restaurante, si la doar 10 minute cu masina de centrul orasului, imobilul detine si un loc de parcare gratuit in fata imobilului.

COMPARTIMENTARE:

Compartimentarea inteligenta este in perfecta concordanta cu design-ul interior, conferind proprietatii o estetica surprinzator de sofisticata, resedinta se desfasoara amplu pe o suprafata totala de 110 mp la care se adauga doua terase superbe de 14 mp respectiv 5 mp cu o vedere superba asupra intregii zone. Imobilul este astfel compartimentat: la intrare este un hol cu spatii speciale pentru depozitare si baia de serviciu de 4 mp, living spatios si luminos de 29 mp cu bucatarie open-space de 10 mp care poate fi inchisa in functie de preferintele dumneavoastra, doua dormitoare de 12 mp respectiv 14 mp, baie 4 mp cu geam de aerisire.

DOTARI SI IMBUNATATIRI:

Usa metalica securizata la intrare,
Pereti tencuiti, gletuiti si 2 straturi de lavabila,
Centrala Viessmann 24 kw,
Calorifere din otel cu distribuitor separat pentru fiecare calorifer in parte,
Gresie, faianta, parchet,
Usi de la Porta Doors
Geamuri termopan cu tamplarie PVC marca QFort 5 camere si 3 foi de sticla,
Caramida Porotherm de 30 cm la exterior, 25 cm la interior,
Izolatie de 10 cm EPS80,
Izolatie fonica din vata mineralizata in planseu,
Strada pavata si iluminata.

Gratuit:


Loc de parcare privat delimitat si pavat,

Valoarea apartamentului la stadiul de cheie este de 72.000 Euro, cu posibilitate de achizitionare atat prin Credit Ipotecar cat si programul Prima Casa cu avans de minim 10%.
  • Vanzare 72.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 212998 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 781 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1048 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 29.03.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei