Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Vasile Aaron. Apartament decomandat la etajul 8 din 10 etaje. apartament cu 3 camere confort i in sibiu zona vas

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Vasile Aaron - Sibiu
Jun 12, 2017 Jun 12, 2017 Apartament cu 3 camere confort I de vanzare in Sibiu zona Semaforului, cu o suprafata totala de 84 mp, situat la etajul intermediar 8 din 10 al unui imobil construit in anul 1980, cu structura antiseism din beton armat, ce dispune de lift nou in garantie, termosistem la exterior, acoperis terasat reabilitat recent, interfon la intrarea in scara, in fata careia sunt amenajate parcari delimitate si iluminate pe timpul noptii. Aceasta locuinta prezinta costuri foarte reduse la utilitati fiind pozitionata la mijloc, are doar un perete in exterior si este excelent compartimentat astfel: la intrare se afla un hol foarte spatios din care se face accesul in toate incaperile: 3 camere decomandate dintre care una cu acces pe un balcon inchis, o bucatarie prevazuta cu camara si loc de luat masa, baie prevazuta cu cada si geam de aerisire, debara si baie de serviciu unde este montata masina de spalat, toate acestea insumeaza o suprafata totala de 84 mp. Acest apartament este complet mobilat si utilat cu masina de spalat haine, frigider, aragaz, hota, cuptor cu microunde si prezinta urmatoarele imbunatatiri si dotari: izolatie termica si fonica la exterior, geamuri termopan cu tamplarie PVC prevazute cu rulouri exterioare, usa din stejar la intrare si din lemn la interior, parchet laminat in camere, gresie si faianta pe hol si in bai, centrala termica individuala pe gaz cu calorifere din otel, pereti zugraviti in lavabil, acces cablu tv si internet prin fibra optica. Pretul pentru acest apartament complet mobilat si utilat este de 50500 euro negociabil, se poate achizitiona si prin accesarea unui Credit Bancar preaprobat.

apartament cu 3 camere confort i in sibiu zona vas

Apartament cu 3 camere in zona Vasile Aaron - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 70 m2.
Etajul 8 / 10 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 202033 | actualizat acum 6 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 50.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Vasile Aaron
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 70 m2
  • Suprafata construita: 84 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 8
  • Numar etaje: Parter+10 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1980

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere confort I de vanzare in Sibiu zona Semaforului, cu o suprafata totala de 84 mp, situat la etajul intermediar 8 din 10 al unui imobil construit in anul 1980, cu structura antiseism din beton armat, ce dispune de lift nou in garantie, termosistem la exterior, acoperis terasat reabilitat recent, interfon la intrarea in scara, in fata careia sunt amenajate parcari delimitate si iluminate pe timpul noptii.
Aceasta locuinta prezinta costuri foarte reduse la utilitati fiind pozitionata la mijloc, are doar un perete in exterior si este excelent compartimentat astfel: la intrare se afla un hol foarte spatios din care se face accesul in toate incaperile: 3 camere decomandate dintre care una cu acces pe un balcon inchis, o bucatarie prevazuta cu camara si loc de luat masa, baie prevazuta cu cada si geam de aerisire, debara si baie de serviciu unde este montata masina de spalat, toate acestea insumeaza o suprafata totala de 84 mp.
Acest apartament este complet mobilat si utilat cu masina de spalat haine, frigider, aragaz, hota, cuptor cu microunde si prezinta urmatoarele imbunatatiri si dotari: izolatie termica si fonica la exterior, geamuri termopan cu tamplarie PVC prevazute cu rulouri exterioare, usa din stejar la intrare si din lemn la interior, parchet laminat in camere, gresie si faianta pe hol si in bai, centrala termica individuala pe gaz cu calorifere din otel, pereti zugraviti in lavabil, acces cablu tv si internet prin fibra optica.
Pretul pentru acest apartament complet mobilat si utilat este de 50500 euro negociabil, se poate achizitiona si prin accesarea unui Credit Bancar preaprobat.
  • Vanzare 50.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 202033 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 745 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2313 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 07.02.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei