Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Vasile Aaron. Apartament decomandat la etajul 2 din 2 etaje. apartament in sibiu 3 camere zona vasile aron comi

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Vasile Aaron - Sibiu
Feb 28, 2017 Feb 28, 2017 Apartament cu 3 camere decomandate cu o suprafata totala de 77 mp de vanzare in Sibiu, zona Vasile Aaron, pozitionat la etajul 2 ce dispune de un pod propriu cu o suprafata de 43 mp cu acces direct din apartament prin intermediul unei scari rabatabile sau fixe si o inaltime la coama de 2,7 mp in care se poate amenaja cu usurinta un spatiu locativ compus dintr-un dormitor cu baie si dressing propriu. Locuinta are o suprafata utila de aproximativ 63 mp, compusa dintr-un living spatios de 30 mp cu acces pe balconul generos de 8,32 mp, bucatarie open-space, dormitor pentru copii de 13 mp, un dormitor matrimonial de 14 mp si o baie cu geam de aerisire cu o suprafata de 5 mp. Acesta are dotari si imbunatatiri de foarte buna calitate precum tamplarie PVC marca QFort cu 2 foi de sticla si 5 camere, izolatie termica si fonica exterioara, centrala termica marca Protherm cu o putere de 24 kw, calorifere din otel, instalatii termice cu distribuitor, instalatii electrice si sanitare, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti, gresie, faianta, parchet si obiecte sanitare. Imobilul este construit in totalitate din caramida Porotherm de 30 la exterior si 25 la interior, izolatie termica si fonica exterioara de la Austrotherm, casa scarii placata cu gresie, balustrada de inox, corpuri de iluminat pe casa scarii cu senzori de miscare, usa de acces in scara blocului din PVC, interfon, parcare privata delimitata si o gradina proprie cu o suprafata de aproximativ 155 mp. Valoarea apartamentului este de 48000 euro la stadiul de cheie, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

apartament in sibiu 3 camere zona vasile aron comi

Apartament cu 3 camere in zona Vasile Aaron - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 63 m2.
Etajul 2 / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 197887 | actualizat acum 7 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 48.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Vasile Aaron
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 63 m2
  • Suprafata construita: 77 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 2
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere decomandate cu o suprafata totala de 77 mp de vanzare in Sibiu, zona Vasile Aaron, pozitionat la etajul 2 ce dispune de un pod propriu cu o suprafata de 43 mp cu acces direct din apartament prin intermediul unei scari rabatabile sau fixe si o inaltime la coama de 2,7 mp in care se poate amenaja cu usurinta un spatiu locativ compus dintr-un dormitor cu baie si dressing propriu.
Locuinta are o suprafata utila de aproximativ 63 mp, compusa dintr-un living spatios de 30 mp cu acces pe balconul generos de 8,32 mp, bucatarie open-space, dormitor pentru copii de 13 mp, un dormitor matrimonial de 14 mp si o baie cu geam de aerisire cu o suprafata de 5 mp.
Acesta are dotari si imbunatatiri de foarte buna calitate precum tamplarie PVC marca QFort cu 2 foi de sticla si 5 camere, izolatie termica si fonica exterioara, centrala termica marca Protherm cu o putere de 24 kw, calorifere din otel, instalatii termice cu distribuitor, instalatii electrice si sanitare, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti, gresie, faianta, parchet si obiecte sanitare.
Imobilul este construit in totalitate din caramida Porotherm de 30 la exterior si 25 la interior, izolatie termica si fonica exterioara de la Austrotherm, casa scarii placata cu gresie, balustrada de inox, corpuri de iluminat pe casa scarii cu senzori de miscare, usa de acces in scara blocului din PVC, interfon, parcare privata delimitata si o gradina proprie cu o suprafata de aproximativ 155 mp.
Valoarea apartamentului este de 48000 euro la stadiul de cheie, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.
  • Vanzare 48.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 197887 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 221 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1529 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 28.06.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei