Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Vasile Aaron. Apartament decomandat la Mansarda din 5 etaje. apartament cu 3 camere in sibiu zona vasile aaron

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Vasile Aaron - Sibiu
Mar 29, 2017 Mar 29, 2017 Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare la mansarda in Sibiu zona Vasile Aaron, cu o suprafata totala de 70 mp, situat la etajul 5 din 5 al unui imobil ce dispune de izolatie termica exterioara, interfon la intrarea in scara si acoperis rezistent din tigla. Aceasta mansarda a fost construita in anul 2007 si este situata intr-o zona de foarte mare interes a orasului, avand in imediata apropiere acces la toate punctele de interes public cum ar fi: institutii de invatamant, piata agroalimentara, farmacii, unitati bancare, locuri de joaca pentru copii, biserica, statii de autobuz si taxi, la o distanta de 10 minute mers pe jos fata de Centrul Comercial Promenada. Locuinta este intr-o stare excelenta fiind finisata cu materiale de cea mai buna calitate si este foarte bine compartimentata astfel la primul nivel este un living cu bucataria de tip open-space, o baie cu geam exterior si cada, iar tot in living avem scara interioara cu ajutorul careia se face accesul la nivelul superior, aici este un hol care face decomandarea celor 2 dormitoare. Apartamentul prezinta multiple imbunatatiri si dotari cum ar fi: centrala termica proprie cu calorifere din otel, geamuri termopan, usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, gresie, faianta si parchet laminat. Pretul de vanzare pentru aceasta proprietate complet mobilata este de 34500 euro negociabil, se poate achizitiona si prin Credite Bancare.

apartament cu 3 camere in sibiu zona vasile aaron

Apartament cu 3 camere in zona Vasile Aaron - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 56 m2.
Mansarda / 5 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 190139 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 34.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Vasile Aaron
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 56 m2
  • Suprafata construita: 70 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Mansarda
  • Numar etaje: Parter+5 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1984

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare la mansarda in Sibiu zona Vasile Aaron, cu o suprafata totala de 70 mp, situat la etajul 5 din 5 al unui imobil ce dispune de izolatie termica exterioara, interfon la intrarea in scara si acoperis rezistent din tigla.
Aceasta mansarda a fost construita in anul 2007 si este situata intr-o zona de foarte mare interes a orasului, avand in imediata apropiere acces la toate punctele de interes public cum ar fi: institutii de invatamant, piata agroalimentara, farmacii, unitati bancare, locuri de joaca pentru copii, biserica, statii de autobuz si taxi, la o distanta de 10 minute mers pe jos fata de Centrul Comercial Promenada.
Locuinta este intr-o stare excelenta fiind finisata cu materiale de cea mai buna calitate si este foarte bine compartimentata astfel la primul nivel este un living cu bucataria de tip open-space, o baie cu geam exterior si cada, iar tot in living avem scara interioara cu ajutorul careia se face accesul la nivelul superior, aici este un hol care face decomandarea celor 2 dormitoare.
Apartamentul prezinta multiple imbunatatiri si dotari cum ar fi: centrala termica proprie cu calorifere din otel, geamuri termopan, usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, gresie, faianta si parchet laminat.
Pretul de vanzare pentru aceasta proprietate complet mobilata este de 34500 euro negociabil, se poate achizitiona si prin Credite Bancare.
  • Vanzare 34.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 190139 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 851 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1867 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 23.05.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei