Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Vasile Aaron. Apartament decomandat la etajul 1 din 2 etaje. apartament 3 camere decomandate in sibiu zona vasi

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Vasile Aaron - Sibiu
Apr 03, 2017 Apr 03, 2017 Apartament de vanzare in Sibiu cu 3 camere decomandate situat in cartierul Vasile Aaron la doar 15 minute de mers fata de strada Semaforului, cu o suprafata totala de 95 mp, situat la etajul intermediar 1 din 2 al unui imobil constructie noua 2016. Acesta are o suprafata utila de 78 mp, compusa dintr-un living spatios de 32 mp cu acces pe un balcon de aproximativ 8 mp, o bucatarie inchisa de 13 mp cu acces pe cel de-al doilea balcon de 6,75 mp, 2 dormitoare cu suprafete de 13 mp fiecare, o baie mare cu geam de aerisire, toaleta de servici, hol si spatiu special amenajat pentru cuier si pantofar. Locuinta se preda la stadiul de cheie si dispune de dotari si imbunatatiri precum tamplarie PVC marca QFort cu 2 foi de sticla si 5 camere, izolatie termica si fonica exterioara, centrala termica marca Porotherm cu o putere de 24 kw, calorifere din otel, instalatii termice cu distribuitor, instalatii electrice si sanitare, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti, gresie, faianta, parchet si obiecte sanitare. Imobilul este construit in totalitate din caramida Porotherm de 30 la exterior si 25 la interior, izolatie termica si fonica exterioara de la Austrotherm, casa scari placata cu gresie, balustrada de inox, corpuri de iluminat pe casa scarii cu senzori de miscare, usa de acces in scara blocului din PVC, interfon si parcare privata delimitata. Valoarea apartamentului este de 55000 euro COMISION 0%, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

apartament 3 camere decomandate in sibiu zona vasi

Apartament cu 3 camere in zona Vasile Aaron - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 78 m2.
Etajul 1 / 2 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 189113 | actualizat acum 6 ani si 12 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 55.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Vasile Aaron
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 78 m2
  • Suprafata construita: 95 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Apartament de vanzare in Sibiu cu 3 camere decomandate situat in cartierul Vasile Aaron la doar 15 minute de mers fata de strada Semaforului, cu o suprafata totala de 95 mp, situat la etajul intermediar 1 din 2 al unui imobil constructie noua 2016.
Acesta are o suprafata utila de 78 mp, compusa dintr-un living spatios de 32 mp cu acces pe un balcon de aproximativ 8 mp, o bucatarie inchisa de 13 mp cu acces pe cel de-al doilea balcon de 6,75 mp, 2 dormitoare cu suprafete de 13 mp fiecare, o baie mare cu geam de aerisire, toaleta de servici, hol si spatiu special amenajat pentru cuier si pantofar.
Locuinta se preda la stadiul de cheie si dispune de dotari si imbunatatiri precum tamplarie PVC marca QFort cu 2 foi de sticla si 5 camere, izolatie termica si fonica exterioara, centrala termica marca Porotherm cu o putere de 24 kw, calorifere din otel, instalatii termice cu distribuitor, instalatii electrice si sanitare, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti, gresie, faianta, parchet si obiecte sanitare.
Imobilul este construit in totalitate din caramida Porotherm de 30 la exterior si 25 la interior, izolatie termica si fonica exterioara de la Austrotherm, casa scari placata cu gresie, balustrada de inox, corpuri de iluminat pe casa scarii cu senzori de miscare, usa de acces in scara blocului din PVC, interfon si parcare privata delimitata.
Valoarea apartamentului este de 55000 euro COMISION 0%, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.
  • Vanzare 55.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 189113 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 12 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 745 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2372 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 20.04.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei