Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Vasile Aaron. Apartament decomandat la etajul 1 din 4 etaje. apartament 3 camere decomandate in sibiu zona vasi

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Vasile Aaron - Sibiu
Sep 22, 2015 Sep 22, 2015 Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Vasile Aaron situat la etajul intermediar 1 din 4 al unui imobil ce dispune de izolatie termica si fonica exterioara, acoperis din tigla si interfon. Cu suprafata totala de 75 mp, apartamentul este compus din 2 camere de dormit si o sufragerie spatioasa cu balcon deschis, hol mare la intrare din care se face accesul in fiecare incapere, bucatarie mobilata suficient de incapatoare cu debara, baie cu cada si pivnita de aproximativ 12 mp. Fiind situat pe scara din mijloc, apartamentul are avantajul ca este foarte calduros, are vedere atat in fata blocului cat si in spate si exista doar 2 apartamente pe palier. Printre imbunatatirile aduse se numara usa metalica la intrare, centrala proprie si calorifere de otel (apartamentul necesita renovare insa cu un minim de investitie poate deveni locuinta mult visata). Strada pe care se afla imobilul este asfaltata si iluminata in apropiere de punctele de interes public precum scoli, gradinite, magazine, banci, mijloace de transport in comun, Piata Agroalimentara Vasile Aaron. Apartamentul se vinde la pretul de 47.500 euro si se poate achizitiona si prin programul Prima Casa sau credit ipotecar.

apartament 3 camere decomandate in sibiu zona vasi

Apartament cu 3 camere in zona Vasile Aaron - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 67 m2.
Etajul 1 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 175756 | actualizat acum 8 ani si 7 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 47.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Vasile Aaron
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 67 m2
  • Suprafata construita: 75 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1978

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Vasile Aaron situat la etajul intermediar 1 din 4 al unui imobil ce dispune de izolatie termica si fonica exterioara, acoperis din tigla si interfon.
Cu suprafata totala de 75 mp, apartamentul este compus din 2 camere de dormit si o sufragerie spatioasa cu balcon deschis, hol mare la intrare din care se face accesul in fiecare incapere, bucatarie mobilata suficient de incapatoare cu debara, baie cu cada si pivnita de aproximativ 12 mp.
Fiind situat pe scara din mijloc, apartamentul are avantajul ca este foarte calduros, are vedere atat in fata blocului cat si in spate si exista doar 2 apartamente pe palier.
Printre imbunatatirile aduse se numara usa metalica la intrare, centrala proprie si calorifere de otel (apartamentul necesita renovare insa cu un minim de investitie poate deveni locuinta mult visata).
Strada pe care se afla imobilul este asfaltata si iluminata in apropiere de punctele de interes public precum scoli, gradinite, magazine, banci, mijloace de transport in comun, Piata Agroalimentara Vasile Aaron.
Apartamentul se vinde la pretul de 47.500 euro si se poate achizitiona si prin programul Prima Casa sau credit ipotecar.
  • Vanzare 47.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 175756 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 7 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 123 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 581 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 29.05.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei