Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Vasile Aaron. Apartament decomandat la Mansarda din 5 etaje. apartament in sibiu 3 camere zona vasile aaron

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Vasile Aaron - Sibiu
Aug 12, 2015 Aug 12, 2015 Apartament cu 3 camere tip mansarda de vanzare in Sibiu, zona Vasile Aron, situat la etajul 5 din 5 alunui imobil construit in anul 1980 si reabilitat in anul 2005 aducandui imbunatatiri precum izolatie termica si fonica exterioara, acoperis din tigla, interfon si in imediata apropiere a fost amenajat un loc de joaca pentru copii. Acesta a fost construit in anul 2005, avand o suprafata utila de 72 mp si o suprafata totala de 78 mp, structurat pe doua nivele, fiind compartimentat in felul urmator: la nivelul inferior se afla bucataria open-space cu living, baie si un balcon de 3 mp inchis in tamplarie PVC cu geam termopan, iar la nivelul superior se afla un hol ce face legatura intre cele doua dormitoare si o baie care momentan nu este functionala ( actualii propietari o folosesc ca si spatiu de depozitare ), iar puntea de legatura intre cele doua nivele se face cu ajutorul unei scari interioare cu cadru de metal si trepte de lemn. Dispune de urmatoarele dotari si imbunatatiri moderne precum tamplarie PVC cu geam termopan, centrala propie cu calorifere din otel, usa de metal la intrare, usi de lemn la interior, parchet laminat, gresie, faianta. Apartamentul se poate achizitiona la pretul de 29500 euro negociabil.

apartament in sibiu 3 camere zona vasile aaron

Apartament cu 3 camere in zona Vasile Aaron - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 72 m2.
Mansarda / 5 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 155769 | actualizat acum 8 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 29.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Vasile Aaron
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 72 m2
  • Suprafata construita: 78 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Mansarda
  • Numar etaje: Parter+5 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2005

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere tip mansarda de vanzare in Sibiu, zona Vasile Aron, situat la etajul 5 din 5 alunui imobil construit in anul 1980 si reabilitat in anul 2005 aducandui imbunatatiri precum izolatie termica si fonica exterioara, acoperis din tigla, interfon si in imediata apropiere a fost amenajat un loc de joaca pentru copii.
Acesta a fost construit in anul 2005, avand o suprafata utila de 72 mp si o suprafata totala de 78 mp, structurat pe doua nivele, fiind compartimentat in felul urmator: la nivelul inferior se afla bucataria open-space cu living, baie si un balcon de 3 mp inchis in tamplarie PVC cu geam termopan, iar la nivelul superior se afla un hol ce face legatura intre cele doua dormitoare si o baie care momentan nu este functionala ( actualii propietari o folosesc ca si spatiu de depozitare ), iar puntea de legatura intre cele doua nivele se face cu ajutorul unei scari interioare cu cadru de metal si trepte de lemn.
Dispune de urmatoarele dotari si imbunatatiri moderne precum tamplarie PVC cu geam termopan, centrala propie cu calorifere din otel, usa de metal la intrare, usi de lemn la interior, parchet laminat, gresie, faianta.
Apartamentul se poate achizitiona la pretul de 29500 euro negociabil.
  • Vanzare 29.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155769 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 8 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 2403 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 513 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 25.04.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei