Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Valea Aurie. Apartament decomandat la etajul 5 din 5 etaje. apartament cu 3 camere zona valea aurie in sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Valea Aurie - Sibiu
Dec 27, 2016 Dec 27, 2016 Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare, pe strada Poiana in zona Valea Aurie din Sibiu, cu o suprafata totala de 56 mp, construit si finisat in anul 2006 cu materiale de cea mai buna calitate, situat intr-o zona foarte linistita si ferita de traficul si agitatia cotidiana, situat la etajul 5 al unui imobil ce dispune de izolatie termica la exterior si acoperis rezistent de tigla. Aceasta locuinta este ideala pentru o familie tanara la inceput de drum sau pentru investitie, cu taxe mici la utilitati, are o compartimentare foarte utila pe cele 2 nivele astfel: la intrare este un hol ce dispune de cuier si de o scara din lemn masiv, in continuare se afla un living de tip open-space cu bucataria, aceasta din urma a fost amenajata pe balcon, o baie spatioasa prevazuta cu cada si geam de aerisire, la nivelul superior se afla 2 dormitoare decomandate, unul matrimonial prevazut cu geam vertical iar al doilea, mai mic, prevazut cu geam tip velux, aici se poate amenaja un dressing sau o camera pentru copii. Apartamentul necesita mici finisari care pot fi realizate cu un minim de investitie si prezinta numeroase imbunatatiri si dotari printre care: geamuri termopan cu tamplarie PVC, usa metalica la intrare, centrala termica proprie cu calorifere din otel, scara interioara din lemn masiv, usi de lemn la interior, gresie, faianta, parchet laminat si din lemn masiv, pereti zugraviti in lavabil, acces cablu tv si internet. Imobilul se afla pe o strada asfaltata si iluminata public, langa acesta sunt magazine, statii de autobuz si taxi, unitati bancare, loc de joaca pentru copii, biserica, aprozar, pe langa acestea in imediata apropiere sunt si alte puncte de interes de maxima importanta precum Parcul Sub Arini, Parcul Astra sau Gradina Zoologica. Pretul de vanzare pentru acest apartament este de 25.000 euro negociabil.

apartament cu 3 camere zona valea aurie in sibiu

Apartament cu 3 camere in zona Valea Aurie - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 47 m2.
Etajul 5 / 5 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 198640 | actualizat acum 7 ani si 3 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 25.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Valea Aurie
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 47 m2
  • Suprafata construita: 56 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 5
  • Numar etaje: Parter+5 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2006

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare, pe strada Poiana in zona Valea Aurie din Sibiu, cu o suprafata totala de 56 mp, construit si finisat in anul 2006 cu materiale de cea mai buna calitate, situat intr-o zona foarte linistita si ferita de traficul si agitatia cotidiana, situat la etajul 5 al unui imobil ce dispune de izolatie termica la exterior si acoperis rezistent de tigla.
Aceasta locuinta este ideala pentru o familie tanara la inceput de drum sau pentru investitie, cu taxe mici la utilitati, are o compartimentare foarte utila pe cele 2 nivele astfel: la intrare este un hol ce dispune de cuier si de o scara din lemn masiv, in continuare se afla un living de tip open-space cu bucataria, aceasta din urma a fost amenajata pe balcon, o baie spatioasa prevazuta cu cada si geam de aerisire, la nivelul superior se afla 2 dormitoare decomandate, unul matrimonial prevazut cu geam vertical iar al doilea, mai mic, prevazut cu geam tip velux, aici se poate amenaja un dressing sau o camera pentru copii.
Apartamentul necesita mici finisari care pot fi realizate cu un minim de investitie si prezinta numeroase imbunatatiri si dotari printre care: geamuri termopan cu tamplarie PVC, usa metalica la intrare, centrala termica proprie cu calorifere din otel, scara interioara din lemn masiv, usi de lemn la interior, gresie, faianta, parchet laminat si din lemn masiv, pereti zugraviti in lavabil, acces cablu tv si internet.
Imobilul se afla pe o strada asfaltata si iluminata public, langa acesta sunt magazine, statii de autobuz si taxi, unitati bancare, loc de joaca pentru copii, biserica, aprozar, pe langa acestea in imediata apropiere sunt si alte puncte de interes de maxima importanta precum Parcul Sub Arini, Parcul Astra sau Gradina Zoologica.
Pretul de vanzare pentru acest apartament este de 25.000 euro negociabil.
  • Vanzare 25.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 198640 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 3 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 301 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1464 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 09.08.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei