Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Turnisor. Apartament decomandat la etajul 3 din 4 etaje. apartament la vila cu 3 camere si 2 bai in turniso

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Turnisor - Sibiu
Mar 16, 2018 Mar 16, 2018 Apartament la vila cu 3 camere si 2 bai de vanzare in zona Turnisor din Sibiu, cu o suprafata totala de 99 mp, situat la etajul intermediar 3 din 4 al unui imobil construit in anul 2011 si  loc de parcare in curtea privata. Acesta este compus din 3 camere spatioase, respectiv un living cu acces pe balconul cu priveliste catre zona montana din apropierea orasului si cu acces spre bucataria dotata cu spatiu pentru depozitare, 2 dormitoare cu acces pe al doilea balcon al apartamentului cu priveliste catre fatada vilei si 2 bai, una de servici si o alta cu geam de aerisire, in care exista posibilitatea montarii si a unei cazi sau a unei cabine de dus, in functie de dorinta dumneavoastra. Vila din care face parte apartamentul se afla intr-o zona predominanta de case, in imediata sa vecinatate aflandu-se magazine alimentare, locuri de joaca pentru copii, pensiuni si restaurante. Stadiul de predare al apartamentului este la gri avand ca si imbunatatiri usi pentru accesul pe balcoane si geamuri din termopan cu tamplarie PVC, instalatie electrica noua, usa metalica la intrarea in apartament, interfon la intrarea in scara si loc de parcare privat in curtea vilei. Pretul de vanzare al acestui apartament este de 64.000 euro negociabil, se poate achizitiona si prin Credit Bancar sau Cash.

apartament la vila cu 3 camere si 2 bai in turniso

Apartament cu 3 camere in zona Turnisor - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 77 m2.
Etajul 3 / 4 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 212289 | actualizat acum 6 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 64.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Turnisor
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 77 m2
  • Suprafata construita: 99 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 3
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2011

Alte informatii:

Apartament la vila cu 3 camere si 2 bai de vanzare in zona Turnisor din Sibiu, cu o suprafata totala de 99 mp, situat la etajul intermediar 3 din 4 al unui imobil construit in anul 2011 si  loc de parcare in curtea privata.
Acesta este compus din 3 camere spatioase, respectiv un living cu acces pe balconul cu priveliste catre zona montana din apropierea orasului si cu acces spre bucataria dotata cu spatiu pentru depozitare, 2 dormitoare cu acces pe al doilea balcon al apartamentului cu priveliste catre fatada vilei si 2 bai, una de servici si o alta cu geam de aerisire, in care exista posibilitatea montarii si a unei cazi sau a unei cabine de dus, in functie de dorinta dumneavoastra.
Vila din care face parte apartamentul se afla intr-o zona predominanta de case, in imediata sa vecinatate aflandu-se magazine alimentare, locuri de joaca pentru copii, pensiuni si restaurante.
Stadiul de predare al apartamentului este la gri avand ca si imbunatatiri usi pentru accesul pe balcoane si geamuri din termopan cu tamplarie PVC, instalatie electrica noua, usa metalica la intrarea in apartament, interfon la intrarea in scara si loc de parcare privat in curtea vilei.
Pretul de vanzare al acestui apartament este de 64.000 euro negociabil, se poate achizitiona si prin Credit Bancar sau Cash.
  • Vanzare 64.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 212289 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 434 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 986 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 16.10.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei