Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Turnisor. Apartament decomandat la etajul 1 din 3 etaje. apartament cu 3 camere etaj 1 zona turnisor in sib

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Turnisor - Sibiu
Jun 13, 2017 Jun 13, 2017 Apartament confort I cu 3 camere decomandate si 2 bai de vanzare, in Sibiu zona Turnisor, cu o suprafata totata de 138 mp, pozitionat la etajul intermediar 1 din 3 al unui imobil construit din caramida in anul 2010, ce dispune de termosistem la exterior, interfon si parcare pentru o masina in curtea imobilului. Aceasta locuinta prezinta costuri reduse la utilitati, este insorita pe parcursul zilei, se afla intr-o zona foarte linistita a orasului, cu acces facil la toate punctele de interes necesare unui trai linistit cum ar fi: institutii de invatamant, biserica, parc, locuri de joaca pentru copii, farmacii, unitati bancare, spatii comerciale, aprozare, statii de autobuz sau taxi. Apartamentul are urmatoarele imbunatatiri si dotari: geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica proprie, calorifere din otel, aer conditionat, parchet din lemn masiv, gresie, faianta, usile la bucatarie si sufragerie sunt din sticla, usi din lemn la dormitor, usa metalica la intrare, pereti zugraviti in lavabil, acces cablu tv si internet prin fibra optica. Locuinta este excelent compartimentata si anume: 3 camere decomandate foarte luminoase doua dintre ele au iesire pe balcon iar cele doua dormitoare au fiecare cate un dressing, o baie de serviciu si o baie spatioasa mobilata, gresie, faianta, masina de spalat si cada, bucatarie mobilata la comanda cu loc de luat masa si acces la o camara, un hol spatios din care se face accesul in toate aceste incaperi. Apartamentul se vinde mobilat si utilat la pretul de 82000 euro.

apartament cu 3 camere etaj 1 zona turnisor in sib

Apartament cu 3 camere in zona Turnisor - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 115 m2.
Etajul 1 / 3 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 203802 | actualizat acum 6 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 82.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Turnisor
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 115 m2
  • Suprafata construita: 138 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2010

Alte informatii:

Apartament confort I cu 3 camere decomandate si 2 bai de vanzare, in Sibiu zona Turnisor, cu o suprafata totata de 138 mp, pozitionat la etajul intermediar 1 din 3 al unui imobil construit din caramida in anul 2010, ce dispune de termosistem la exterior, interfon si parcare pentru o masina in curtea imobilului.
Aceasta locuinta prezinta costuri reduse la utilitati, este insorita pe parcursul zilei, se afla intr-o zona foarte linistita a orasului, cu acces facil la toate punctele de interes necesare unui trai linistit cum ar fi: institutii de invatamant, biserica, parc, locuri de joaca pentru copii, farmacii, unitati bancare, spatii comerciale, aprozare, statii de autobuz sau taxi.
Apartamentul are urmatoarele imbunatatiri si dotari: geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica proprie, calorifere din otel, aer conditionat, parchet din lemn masiv, gresie, faianta, usile la bucatarie si sufragerie sunt din sticla, usi din lemn la dormitor, usa metalica la intrare, pereti zugraviti in lavabil, acces cablu tv si internet prin fibra optica.
Locuinta este excelent compartimentata si anume: 3 camere decomandate foarte luminoase doua dintre ele au iesire pe balcon iar cele doua dormitoare au fiecare cate un dressing, o baie de serviciu si o baie spatioasa mobilata, gresie, faianta, masina de spalat si cada, bucatarie mobilata la comanda cu loc de luat masa si acces la o camara, un hol spatios din care se face accesul in toate aceste incaperi.
Apartamentul se vinde mobilat si utilat la pretul de 82000 euro.
  • Vanzare 82.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 203802 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 510 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1527 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 28.03.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei