Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Turnisor. Apartament decomandat la etajul 2 din 3 etaje. apartament de lux in cartierul neppendorf din sibi

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Turnisor - Sibiu
Mar 08, 2017 Mar 08, 2017 Apartament de lux de vanzare la vila cu 3 camere decomandate cu garaj si boxa, in Sibiu zona Turnisor in Cartierul Neppendorf, situat la etajul intermediar 2 din 3 al unui imobil constructie noua pe un teren de aproximativ 778 mp fiind prevazut din proiect loc pentru filigorie cu gratar pentru locatari si un loc de parcare. Aceasta vila este construita intr-o zona linistita lipsita de traficul intens al orasului, mediul ideal pentru tine si familia ta dupa o zi grea petrecuta la serviciu. Apartamentul beneficiaza de o suprafata utila de 116 mp care se compune din living spatios si luminos ( 55 mp ) cu bucatarie tip open-space cu loc de luat masa ( 23 mp, avand posibilitatea de a delimita bucataria de living ), doua dormitoare ( unul 13,90 mp si 14,94 mp), doua bai ( 5,23 mp si 2,65 mp ), logie ( 6,77 mp) cu acces din living. Apartamentul are imbunatatiri si finisari de o calitate superioara precum usa din lemn cu insertii metalice la intrarea in apartament cu sistem de inchidere antiefractie ( Porta Doors ), gresie ( 60*60 cm ) in zona de primire a musafirilor si in bucatarie, iar in bai faianta si obiecte sanitare, geamuri termopane cu 5 camere, centrala termica Vaillant, calorifere cu termostat individual, parchet laminat, draperii si perdele asortate cu mobilierul si parchetul, lustre, usi interioare din lemn la comanda, izolatie termica si fonica la exterior pentru a avea costuri cat mai mici la intretinere in timpul racoros al anului. Acest apartament este dotat cu mobilier achizitionat la comanda in bucatarie, canapea din piele in living de culoare neagra, masuta din sticla si mobilier, in dormitor mobila si pat matrimonial cu saltea, iar pentru a avea toate dotarile pentru un confort de lux acest apartament este utilat cu electrocasnice noi precum plita si cuptor, hota, frigider achizitionate de la firma Arctic. Din acest imobil pe oricare din geamuri, acest apartament va ofera o panorama superba asupra orasului, cat si catre Muntii Cindrel. Acest cartier Rezidential are acces pe o strada pavata cu piscoturi, doar de locatarii cartierului si a vizitatorilor oferindu-va si o siguranta a imobilului, iar la o distanta de doar 5 minute de mers pe jos se afla magazinul Metro, cat si pana la statiile pentru mijloace de transport in comun. Pretul de vanzare pentru acest apartament de lux complet mobilat si utilat este de 98.500 euro, se poate achizitiona si prin credit ipotecar sau programul Prima Casa.

apartament de lux in cartierul neppendorf din sibi

Apartament cu 3 camere in zona Turnisor - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 116 m2.
Etajul 2 / 3 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 175366 | actualizat acum 7 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 98.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Turnisor
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 116 m2
  • Suprafata construita: 128 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 2
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2009

Alte informatii:

Apartament de lux de vanzare la vila cu 3 camere decomandate cu garaj si boxa, in Sibiu zona Turnisor in Cartierul Neppendorf, situat la etajul intermediar 2 din 3 al unui imobil constructie noua pe un teren de aproximativ 778 mp fiind prevazut din proiect loc pentru filigorie cu gratar pentru locatari si un loc de parcare.
Aceasta vila este construita intr-o zona linistita lipsita de traficul intens al orasului, mediul ideal pentru tine si familia ta dupa o zi grea petrecuta la serviciu.
Apartamentul beneficiaza de o suprafata utila de 116 mp care se compune din living spatios si luminos ( 55 mp ) cu bucatarie tip open-space cu loc de luat masa ( 23 mp, avand posibilitatea de a delimita bucataria de living ), doua dormitoare ( unul 13,90 mp si 14,94 mp), doua bai ( 5,23 mp si 2,65 mp ), logie ( 6,77 mp) cu acces din living.
Apartamentul are imbunatatiri si finisari de o calitate superioara precum usa din lemn cu insertii metalice la intrarea in apartament cu sistem de inchidere antiefractie ( Porta Doors ), gresie ( 60*60 cm ) in zona de primire a musafirilor si in bucatarie, iar in bai faianta si obiecte sanitare, geamuri termopane cu 5 camere, centrala termica Vaillant, calorifere cu termostat individual, parchet laminat, draperii si perdele asortate cu mobilierul si parchetul, lustre, usi interioare din lemn la comanda, izolatie termica si fonica la exterior pentru a avea costuri cat mai mici la intretinere in timpul racoros al anului.
Acest apartament este dotat cu mobilier achizitionat la comanda in bucatarie, canapea din piele in living de culoare neagra, masuta din sticla si mobilier, in dormitor mobila si pat matrimonial cu saltea, iar pentru a avea toate dotarile pentru un confort de lux acest apartament este utilat cu electrocasnice noi precum plita si cuptor, hota, frigider achizitionate de la firma Arctic.
Din acest imobil pe oricare din geamuri, acest apartament va ofera o panorama superba asupra orasului, cat si catre Muntii Cindrel.
Acest cartier Rezidential are acces pe o strada pavata cu piscoturi, doar de locatarii cartierului si a vizitatorilor oferindu-va si o siguranta a imobilului, iar la o distanta de doar 5 minute de mers pe jos se afla magazinul Metro, cat si pana la statiile pentru mijloace de transport in comun.
Pretul de vanzare pentru acest apartament de lux complet mobilat si utilat este de 98.500 euro, se poate achizitiona si prin credit ipotecar sau programul Prima Casa.
  • Vanzare 98.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 175366 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 805 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1564 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 21.05.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei