Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Trei Stejari. Apartament decomandat la Parter din 1 etaj. apartament la casa cu 3 camere si gradina zona tre

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Trei Stejari - Sibiu
Apr 05, 2018 Apr 05, 2018 Apartament la casa cu 3 camere decomandate, cu posibilitatea de a avea o casa singur in curte cu 837 mp de teren in impecabila zona Trei Stejari din Sibiu. Corpul de cladire este in spatele primei proprietati si ofera intimitate prin delimitarea clara a gradinii. Imobilul solid construit in anul 1998 este conceput ca un parter inalt, structura camerelor fiind foarte avantajoasa. In stanga antreului este un dormitor mare si luminos, unde cromatica placuta, mobila, termopanele mari si dotarile moderne creaza o atmosfera foarte primitoare. In dreapta holului bucataria este mobilata si utilata excelent, tabloul acestui spatiu util fiind completat de iesirea pe terasa cu vedere spre gradina. Baia este dotata cu gresie, faianta si mobilier, specifice si de bun gust. Scara interioara ne conduce spre doua dormitoare decomandate care au rolul de a satisface cerintele unei familii numeroase si cu pretentii in ceea ce priveste intimitatea. Imbunatatirile apartamentului la casa constau in izolatia termica exterioara, centrala termica, gresia, faianta si parchetul de buna calitate, tigla impecabila, geamurile de tip termopan, instalatii de gaz, curent si apa noi. Terenul in cota de 1/2 din suprafata totala de 837 mp permite accesul auto spre gradina din spate care este dezmembrata, sporind astfel confortul unei zone de o rara frumusete. Marele avantaj al imobilului este ca se poate achizitiona atat separat, cat si cu cealalta cladire din fata. Zona este ireprosabila, accesul spre centru fiind facil, iar mijloacele de transport in comun, magazinele, scolile si gradinitele sunt in imediata vecinatate. Pretul acestui imobil este de 128000 euro negociabil.

apartament la casa cu 3 camere si gradina zona tre

Apartament cu 3 camere in zona Trei Stejari - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 68 m2.
Parter / 1 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 207417 | actualizat acum 6 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 128.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Trei Stejari
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 68 m2
  • Suprafata construita: 82 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1998

Alte informatii:

Apartament la casa cu 3 camere decomandate, cu posibilitatea de a avea o casa singur in curte cu 837 mp de teren in impecabila zona Trei Stejari din Sibiu.
Corpul de cladire este in spatele primei proprietati si ofera intimitate prin delimitarea clara a gradinii.
Imobilul solid construit in anul 1998 este conceput ca un parter inalt, structura camerelor fiind foarte avantajoasa. In stanga antreului este un dormitor mare si luminos, unde cromatica placuta, mobila, termopanele mari si dotarile moderne creaza o atmosfera foarte primitoare. In dreapta holului bucataria este mobilata si utilata excelent, tabloul acestui spatiu util fiind completat de iesirea pe terasa cu vedere spre gradina. Baia este dotata cu gresie, faianta si mobilier, specifice si de bun gust.
Scara interioara ne conduce spre doua dormitoare decomandate care au rolul de a satisface cerintele unei familii numeroase si cu pretentii in ceea ce priveste intimitatea.
Imbunatatirile apartamentului la casa constau in izolatia termica exterioara, centrala termica, gresia, faianta si parchetul de buna calitate, tigla impecabila, geamurile de tip termopan, instalatii de gaz, curent si apa noi.
Terenul in cota de 1/2 din suprafata totala de 837 mp permite accesul auto spre gradina din spate care este dezmembrata, sporind astfel confortul unei zone de o rara frumusete.
Marele avantaj al imobilului este ca se poate achizitiona atat separat, cat si cu cealalta cladire din fata. Zona este ireprosabila, accesul spre centru fiind facil, iar mijloacele de transport in comun, magazinele, scolile si gradinitele sunt in imediata vecinatate.
Pretul acestui imobil este de 128000 euro negociabil.
  • Vanzare 128.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 207417 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 737 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1822 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 12.10.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei