Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Alba Iulia Tolstoi. Apartament decomandat la etajul 3 din 4 etaje. apartament cu 3 camere in alba iulia zona tolstoi

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Tolstoi - Alba Iulia, Alba
Aug 17, 2017 Aug 17, 2017 Apartament de vanzare cu 3 camere decomandate in Alba Iulia, cartierul Tolstoi, cu o suprafata totala de 81 mp, situat la etajul intermediar 3 al unui imobil cu 4 etaje. Imobilul se afla intr-o zona foarte buna de blocuri, cu multa liniste si ofera o priveliste minunata asupra orasului Alba Iulia si a imprejurimilor acestuia, neavand bariere optice in fata. Locuinta este foarte bine structurata astfel: la intrare se afla un hol generos, un living, o bucataria deschisa prevazuta cu o camara, o debara spatioasa, o baie de servici si una mare, 2 dormitoare luminoase din care unul cu iesire pe balconul inchis. Acesta dispune de imbunatatiri cum ar fi: izolatie termica pe exterior, ferestre termopan cu tamplarie PVC, parchet lamelar din lemn in dormitoare, pereti finisati cu vopsea lavabila, interfon, centrala termica proprie. Imobilul se afla intr-o zona bine cotata pe piata imobiliara si este foarte aproape de zone de agrement, statii pentru mijloacele de transport in comun, scoli, farmacii, institutii publice,magazine alimentare renumite si alte puncte de interes public. Apartamentul este disponibil incepand cu luna Iulie 2017 si se vinde complet mobilat la pretul de 55500 euro, negociabil.

apartament cu 3 camere in alba iulia zona tolstoi

Apartament cu 3 camere in zona Tolstoi - Alba Iulia, Alba

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 68 m2.
Etajul 3 / 4 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 199453 | actualizat acum 3 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Vanzare 55.500 €
prezentare anunt imobiliar
 • Alba
 • Localitate: Alba Iulia
 • Zona: Tolstoi
 • Numar camere: 3
 • Suprafata utila: 68 m2
 • Suprafata construita: 81 m2
 • Confort: 1
 • Compartimentare: Decomandat
 • Etajul: 3
 • Numar etaje: Parter+4 etaje
 • Nr grupuri sanitare: 2
 • An constructie: 1984

Alte informatii:

Apartament de vanzare cu 3 camere decomandate in Alba Iulia, cartierul Tolstoi, cu o suprafata totala de 81 mp, situat la etajul intermediar 3 al unui imobil cu 4 etaje.
Imobilul se afla intr-o zona foarte buna de blocuri, cu multa liniste si ofera o priveliste minunata asupra orasului Alba Iulia si a imprejurimilor acestuia, neavand bariere optice in fata.
Locuinta este foarte bine structurata astfel: la intrare se afla un hol generos, un living, o bucataria deschisa prevazuta cu o camara, o debara spatioasa, o baie de servici si una mare, 2 dormitoare luminoase din care unul cu iesire pe balconul inchis.
Acesta dispune de imbunatatiri cum ar fi: izolatie termica pe exterior, ferestre termopan cu tamplarie PVC, parchet lamelar din lemn in dormitoare, pereti finisati cu vopsea lavabila, interfon, centrala termica proprie.
Imobilul se afla intr-o zona bine cotata pe piata imobiliara si este foarte aproape de zone de agrement, statii pentru mijloacele de transport in comun, scoli, farmacii, institutii publice,magazine alimentare renumite si alte puncte de interes public.
Apartamentul este disponibil incepand cu luna Iulie 2017 si se vinde complet mobilat la pretul de 55500 euro, negociabil.
 • Vanzare 55.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 199453 Agentia: Sc Taboo Profesional Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 3 ani si 2 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 870 ori Manager: Taboo Imobiliare Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1505 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 11.10.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei