Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Tilisca. Apartament decomandat la etajul 3 din 3 etaje. apartament cu 3 camere decomandate 90 mp utili si

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Tilisca - Sibiu
May 14, 2018 May 14, 2018 Daca ati ajuns in aceasta pagina de prezentare, va felicit, sunteti pe cale sa descoperiti un altfel de apartament. Imaginati-va ca locuiti la bloc si aveti in acelasi timp confortul si spatiul, asemenea celor care locuiesc la casa. Si pentru asta nu e nevoie sa parasiti orasul, nu trebuie sa faceti rabat la zona si nici nu trebuie sa platiti decat acelasi pret pe care l-ati plati pentru un apartament obisnuit. Dati-mi voie sa va prezint ...apartamentul din zona Tilisca! Un apartament normal, compus din bucatarie, baie, hol, sufragerie si doua dormitoare. Nici foarte mare, nici prea mic, doar suficient pentru o familie tanara, moderna, dinamica. Si care vrea mai mult. O terasa proprie, un loc unde sa isi poata odihni motocicleta odata intorsi dintr-o noua calatorie. Un loc unde sa poti sta afara de primavara pana toamna tarziu. Un loc in care poti face ce vrei, cand vrei, cum vrei. Iti voi spune despre imobil, ca este un bloc de trei nivele construit in anul 2003, din caramida. Un bloc curat, civilizat, unde se simte mirosul de om gospodar. Apartamentul este situat la etajul al treilea, cu vederea catre o zona de case. Despre amenajari, nu cred ca are rost sa discutam acum, se vad cu ochiul liber in fotografii. Dar putem discuta despre linistea si pacea din complex. Ori despre zona ce se dezvolta constant. Apartamentul dispune de centrala termica proprie, aer conditionat si contorizare individuala pentru utilitati. Amplasat in cadrul unui ansamblu rezidential acesta este unic prin caracteristici si localizari, neexistand o alta oferta care sa il concureze! Pretul de vanzare fiind de 81.000 euro.    

apartament cu 3 camere decomandate 90 mp utili si

Apartament cu 3 camere in zona Tilisca - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 90 m2.
Etajul 3 / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 213910 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 81.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Tilisca
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 90 m2
  • Suprafata construita: 110 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 3
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2003

Alte informatii:

Daca ati ajuns in aceasta pagina de prezentare, va felicit, sunteti pe cale sa descoperiti un altfel de apartament.
Imaginati-va ca locuiti la bloc si aveti in acelasi timp confortul si spatiul, asemenea celor care locuiesc la casa. Si pentru asta nu e nevoie sa parasiti orasul, nu trebuie sa faceti rabat la zona si nici nu trebuie sa platiti decat acelasi pret pe care l-ati plati pentru un apartament obisnuit.
Dati-mi voie sa va prezint ...apartamentul din zona Tilisca! Un apartament normal, compus din bucatarie, baie, hol, sufragerie si doua dormitoare. Nici foarte mare, nici prea mic, doar suficient pentru o familie tanara, moderna, dinamica. Si care vrea mai mult. O terasa proprie, un loc unde sa isi poata odihni motocicleta odata intorsi dintr-o noua calatorie. Un loc unde sa poti sta afara de primavara pana toamna tarziu. Un loc in care poti face ce vrei, cand vrei, cum vrei.
Iti voi spune despre imobil, ca este un bloc de trei nivele construit in anul 2003, din caramida.
Un bloc curat, civilizat, unde se simte mirosul de om gospodar. Apartamentul este situat la etajul al treilea, cu vederea catre o zona de case.
Despre amenajari, nu cred ca are rost sa discutam acum, se vad cu ochiul liber in fotografii. Dar putem discuta despre linistea si pacea din complex. Ori despre zona ce se dezvolta constant. Apartamentul dispune de centrala termica proprie, aer conditionat si contorizare individuala pentru utilitati. Amplasat in cadrul unui ansamblu rezidential acesta este unic prin caracteristici si localizari, neexistand o alta oferta care sa il concureze!
Pretul de vanzare fiind de 81.000 euro.

 
 
  • Vanzare 81.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 213910 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 630 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1236 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 16.11.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei