Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Tilisca. Apartament decomandat la etajul 2 din 3 etaje. apartament cu 3 camere in sibiu zona strand 2

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Tilisca - Sibiu
Mar 10, 2015 Mar 10, 2015 Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Tilisca situat intr-un imobil constructie noua finalizat in anul 2005, foarte bine structurat, fiind un singur apartament pe nivel, dispunand de poarta de acces cu telecomanda, garaj in curtea interioara a imobilului, dar si o priveliste panoramica deosebita. Acest apartament este compartimentat astfel: intrarea se face intr-un hol principal care face legatura cu toate camerele apartamentului, pe hol fiind amenajat un dulap generos pentru depozitare, in partea stanga avem un living cu bucatarie opens-pace modern amenajata, mobilata si utilata cu acces la balcon; iar de pe holul principal in partea dreapa este baia acestuia dar si cele 2 dormitoare unul dintre ele avand de asemena acees la un balcon. Pe langa multiplele caracteristici pe care le are mai regasim precum centrala proprie, izolatie termica exterior, calorifere otel, aer conditionat, aragaz, frigider, cuptor, ferestre termopan, faianta , lavabil, tapet, parchet, gresie, interfon si multe altele. Avand in vedere finisajele de cea mai buna calitate, dar si mobilierul facut la comanda pentru fiecare camera in parte, pretul de vanzare al acestui imobil este de 85000 euro si poate fi achizitionat atat prin programul Prima Casa dar si printr-un Credit Ipotecar.

apartament cu 3 camere in sibiu zona strand 2

Apartament cu 3 camere in zona Tilisca - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 92 m2.
Etajul 2 / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 155970 | actualizat acum 9 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 85.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Tilisca
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 92 m2
  • Suprafata construita: 114 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 2
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2005

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Tilisca situat intr-un imobil constructie noua finalizat in anul 2005, foarte bine structurat, fiind un singur apartament pe nivel, dispunand de poarta de acces cu telecomanda, garaj in curtea interioara a imobilului, dar si o priveliste panoramica deosebita.
Acest apartament este compartimentat astfel: intrarea se face intr-un hol principal care face legatura cu toate camerele apartamentului, pe hol fiind amenajat un dulap generos pentru depozitare, in partea stanga avem un living cu bucatarie opens-pace modern amenajata, mobilata si utilata cu acces la balcon; iar de pe holul principal in partea dreapa este baia acestuia dar si cele 2 dormitoare unul dintre ele avand de asemena acees la un balcon.
Pe langa multiplele caracteristici pe care le are mai regasim precum centrala proprie, izolatie termica exterior, calorifere otel, aer conditionat, aragaz, frigider, cuptor, ferestre termopan, faianta , lavabil, tapet, parchet, gresie, interfon si multe altele.
Avand in vedere finisajele de cea mai buna calitate, dar si mobilierul facut la comanda pentru fiecare camera in parte, pretul de vanzare al acestui imobil este de 85000 euro si poate fi achizitionat atat prin programul Prima Casa dar si printr-un Credit Ipotecar.
  • Vanzare 85.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155970 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 9 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 792 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 466 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 24.06.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei