Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Tilisca. Apartament decomandat la etajul 2 din 3 etaje. apartament in sibiu 3 camere decomandate zona tili

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Tilisca - Sibiu
Jan 04, 2015 Jan 04, 2015 Apartament cu 3 camere decomandate la vila cu garaj de vanzare in Sibiu zona Tilisca cu o suprafata utila de 86 mp si o suprafata totala de 110, compus din sufragerie cu bucatarie open-space, baia cu cada si geam de aerisire, 2 dormitoare spatioase si luminoase, hol si un balcon inchis in termopan. Acesta este pozitionat la etajul intermediar al vilei avand orientare catre est si dispune de dotari si imbunatatiri moderne precum tamplarie PVC cu geam termopan, izolatie termica si fonica exterioara, usa de metal la intrare, usi de lemn la interior, parchet laminat, centrala propie pe gaz cu calorifere din aluminiu, gresie, faianta, balcon inchis in termopan, bucatarie mobilata si utilata, mobilier de dormitor si sufragerie, garaj propiu de 26 mp si boxa de 3 mp. Imobilul este pozitionat in apropierea parcului Sub Arini si Valea Aurie, la 5 minute de mers pe jos fata de centrele comerciale, statile de taxi si transport in comun, gradinite si scoli. Apartamentul este situat la etajul 2 din 3 intr-un imobil construit in anul 2003, dotat cu tamplarie PVC cu geam termopan, acoperis din tigla, izolatie termica si fonica exterioara, interfon, parcare si garaje propii. Propietatea se poate achizitiona la pretul de 68000 euro usor negociabil.

apartament in sibiu 3 camere decomandate zona tili

Apartament cu 3 camere in zona Tilisca - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 110 m2.
Etajul 2 / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 155826 | actualizat acum 9 ani si 3 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 68.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Tilisca
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 110 m2
  • Suprafata construita: 120 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 2
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2003

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere decomandate la vila cu garaj de vanzare in Sibiu zona Tilisca cu o suprafata utila de 86 mp si o suprafata totala de 110, compus din sufragerie cu bucatarie open-space, baia cu cada si geam de aerisire, 2 dormitoare spatioase si luminoase, hol si un balcon inchis in termopan.
Acesta este pozitionat la etajul intermediar al vilei avand orientare catre est si dispune de dotari si imbunatatiri moderne precum tamplarie PVC cu geam termopan, izolatie termica si fonica exterioara, usa de metal la intrare, usi de lemn la interior, parchet laminat, centrala propie pe gaz cu calorifere din aluminiu, gresie, faianta, balcon inchis in termopan, bucatarie mobilata si utilata, mobilier de dormitor si sufragerie, garaj propiu de 26 mp si boxa de 3 mp.
Imobilul este pozitionat in apropierea parcului Sub Arini si Valea Aurie, la 5 minute de mers pe jos fata de centrele comerciale, statile de taxi si transport in comun, gradinite si scoli.
Apartamentul este situat la etajul 2 din 3 intr-un imobil construit in anul 2003, dotat cu tamplarie PVC cu geam termopan, acoperis din tigla, izolatie termica si fonica exterioara, interfon, parcare si garaje propii.
Propietatea se poate achizitiona la pretul de 68000 euro usor negociabil.
  • Vanzare 68.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155826 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 9 ani si 3 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 853 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 241 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 21.05.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei