Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Terezian. Apartament decomandat la etajul 4 din 4 etaje. apartament in sibiu zona terezian 3 camere decoman

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Terezian - Sibiu
Dec 10, 2014 Dec 10, 2014 Apartament cu 3 camere decomandat confort 1 sporit de vanzare in Sibiu situat intr-o zona linistita in apropierea centrelor comerciale, statilor de taxi si transport in comun, scolilor, gradinitelor si cu acces usor catre toate zonele orasului la aproximativ 15 min de mers pe jos fata de Piata Mare. Este situat la etajul 4 din 4 al unei vile construite in anul 1978 ce dispune de acoperis cu pod renovat in anul 2003, izolatie termica si fonica exterioara, interfon pentru m-ai multa siguranta. Acesta este foarte spatios avand o suprafata utila de 65 mp si o suprafata totala de 78 mp, fiind compus dintr-un hol in forma de L acesta fiind open-space cu bucataria foarte generoasa ( cine doreste poate delimita foarte usor holul de bucatarie ), doua dormitoare generoase unul cu aces pe balconul inchis in termopan, o baie spatioasa ce dispune de cada si o toaleta de servici, o sufragerie foarte frumos amenajata cu acces pe cel de-al doilea balcon cu vedere in partea din spate a vilei. Apartamentul a fost renovat in totalitate in anul 2003 si dispune de urmatoarele dotari si imbunatatiri: tamplarie PVC cu geam termopan, izolatie termica si fonica exterioara, centrala termica pe gaz propie cu calorifere din aluminiu, parchet din lemn masiv, gresie, faiant, usi de lemn la interior, usa metalica la intrare, balcon inchis tamplarie PVC cu geam termopan. Pretul de achizitionare este 44500 euro.

apartament in sibiu zona terezian 3 camere decoman

Apartament cu 3 camere in zona Terezian - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 65 m2.
Etajul 4 / 4 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 161584 | actualizat acum 9 ani si 4 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 44.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Terezian
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 65 m2
  • Suprafata construita: 78 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 4
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1987

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere decomandat confort 1 sporit de vanzare in Sibiu situat intr-o zona linistita in apropierea centrelor comerciale, statilor de taxi si transport in comun, scolilor, gradinitelor si cu acces usor catre toate zonele orasului la aproximativ 15 min de mers pe jos fata de Piata Mare.
Este situat la etajul 4 din 4 al unei vile construite in anul 1978 ce dispune de acoperis cu pod renovat in anul 2003, izolatie termica si fonica exterioara, interfon pentru m-ai multa siguranta.
Acesta este foarte spatios avand o suprafata utila de 65 mp si o suprafata totala de 78 mp, fiind compus dintr-un hol in forma de L acesta fiind open-space cu bucataria foarte generoasa ( cine doreste poate delimita foarte usor holul de bucatarie ), doua dormitoare generoase unul cu aces pe balconul inchis in termopan, o baie spatioasa ce dispune de cada si o toaleta de servici, o sufragerie foarte frumos amenajata cu acces pe cel de-al doilea balcon cu vedere in partea din spate a vilei.
Apartamentul a fost renovat in totalitate in anul 2003 si dispune de urmatoarele dotari si imbunatatiri: tamplarie PVC cu geam termopan, izolatie termica si fonica exterioara, centrala termica pe gaz propie cu calorifere din aluminiu, parchet din lemn masiv, gresie, faiant, usi de lemn la interior, usa metalica la intrare, balcon inchis tamplarie PVC cu geam termopan.
Pretul de achizitionare este 44500 euro.
  • Vanzare 44.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 161584 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 9 ani si 4 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 225 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 147 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 07.10.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei