Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sinaia Sud. Apartament decomandat in incinta unui ansamblu rezidential la etajul 2 din 8 etaje. In Sinaia iti poti aici invita oricând prietenii pentru distractii sau pentru relaxare ...

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Sud - Sinaia, Prahova
Sep 10, 2014 Sep 10, 2014 Amplasament : Ansamblu rezidential amplasat in partea de sud a orasului Sinaia, in imediata apropiere a hotelului Mara. Ansamblul este vizibil de pe DN1, pe partea stanga. Accesul catre ansamblul rezidential este facil din DN1/ E60 sau din strada ce deserveste hotelul Mara. Suprafata pe care se desfasoara ansamblul rezidential, inclusiv centrul de agrement, este de 8000 mp si este dat in folosinta in anul 2010. Acesta se compune din 4 tronsoane, cu regim de inaltime 2S+P+8/ 9/ 10R, fiecare tronson dispune de 2 lifturi care fac legatura intre etajele curente si parcarile de la subsolul cladirii. Aici sunt amenajate 154  locuri de parcare precum si boxe individuale pentru depozitare iar in jurul ansamblului exista alte 36 de locuri de parcare supraterane. In incinta acestui ansamblu sunt de vanzare apartamente de 3 camere ce pot fi mediul ideal pentru a te destinde si trai clipe minunate alaturi de prieteni si familie. Apartamentul oferit spre achizitionare are 94. 01 mp construiti din care 72. 10 mp utili plus terasa de 15. 87 mp. Descriere : Apartamentul este situat la etajul 2 si este compus din living, doua dormitoare, bucatarie, doua bai si o terasa. Orientarea sa catre Est ofera o vedere panoramica spre munte. Apartamentul dispune de loc de parcare subteran. Pretul unui loc de parcare este de 3500 euro+TVA. Finisaje : Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje : usa intrare anti-efractie(cadru metalic si incuietoare speciala) ; usi celulare de interior ; tamplarie exterioara din profile PVC cu geam termopan ; gresie si faianta pentru baie si bucatarie ; parchet triplu stratificat ; obiecte sanitare in baie ; conexiuni telefon, cablu TV, internet ; interfon. Pret de vanzare de 57680 euro plus TVA legal in vigoare, nemobilat si neutilat. Persoana de contact, Daniel Serbanica – 0732552519. Mai sunt disponibile pentru vanzare inca 5 apartamente de 3 camere situate la etajele 1, 3 si 8, la pretul de 800 euro / mp util. P. S. - Apartamentul din fotografii este un imobil vandut deja !

In Sinaia iti poti aici invita oricând prietenii pentru distractii sau pentru relaxare ...

Apartament cu 3 camere in zona Sud - Sinaia, Prahova

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 72.1 m2.
Etajul 2 / 8 etaje, 1 balcon, 2 grupuri sanitare.
Constructie din BCA.
ID: 149816 | actualizat acum 9 ani si 7 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
prezentare anunt imobiliar
  • Prahova
  • Localitate: Sinaia
  • Zona: Sud
  • Reper: Hotel mara
  • Numar camere: 3
  • Amplasament: în incinta unui Ansamblu Rezidential
  • Suprafata utila: 72.1 m2
  • Suprafata construita: 94.01 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 2
  • Numar etaje: Parter+8 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • Numar balcoane / terase: 1
  • Utilitati: CATV, Gaze
  • Constructie din: BCA
  • An constructie: 2010
  • Stadiu constructie: finalizata
  • Acte: Cadastru, Intabulare
  • Destinatie recomandata: Rezidenta, Comercial, Vacanta
  • Vecinatati: Transport în comun, Padure, Utilitati în zona, Parcare proprie

Alte informatii:

Amplasament : Ansamblu rezidential amplasat in partea de sud a orasului Sinaia, in imediata apropiere a hotelului Mara. Ansamblul este vizibil de pe DN1, pe partea stanga. Accesul catre ansamblul rezidential este facil din DN1/ E60 sau din strada ce deserveste hotelul Mara. Suprafata pe care se desfasoara ansamblul rezidential, inclusiv centrul de agrement, este de 8000 mp si este dat in folosinta in anul 2010. Acesta se compune din 4 tronsoane, cu regim de inaltime 2S+P+8/ 9/ 10R, fiecare tronson dispune de 2 lifturi care fac legatura intre etajele curente si parcarile de la subsolul cladirii. Aici sunt amenajate 154  locuri de parcare precum si boxe individuale pentru depozitare iar in jurul ansamblului exista alte 36 de locuri de parcare supraterane. In incinta acestui ansamblu sunt de vanzare apartamente de 3 camere ce pot fi mediul ideal pentru a te destinde si trai clipe minunate alaturi de prieteni si familie. Apartamentul oferit spre achizitionare are 94. 01 mp construiti din care 72. 10 mp utili plus terasa de 15. 87 mp.
Descriere : Apartamentul este situat la etajul 2 si este compus din living, doua dormitoare, bucatarie, doua bai si o terasa. Orientarea sa catre Est ofera o vedere panoramica spre munte. Apartamentul dispune de loc de parcare subteran. Pretul unui loc de parcare este de 3500 euro+TVA.
Finisaje : Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje : usa intrare anti-efractie(cadru metalic si incuietoare speciala) ; usi celulare de interior ; tamplarie exterioara din profile PVC cu geam termopan ; gresie si faianta pentru baie si bucatarie ; parchet triplu stratificat ; obiecte sanitare in baie ; conexiuni telefon, cablu TV, internet ; interfon.
Pret de vanzare de 57680 euro plus TVA legal in vigoare, nemobilat si neutilat. Persoana de contact, Daniel Serbanica – 0732552519. Mai sunt disponibile pentru vanzare inca 5 apartamente de 3 camere situate la etajele 1, 3 si 8, la pretul de 800 euro / mp util.
P. S. - Apartamentul din fotografii este un imobil vandut deja !
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 149816 Agentia: Serbanica Imobiliare Nume: Daniel Serbanica
Actualizata: acum 9 ani si 7 luni Judet: Constanta Telefon: vezi numarul
Listata de: 23529 ori Manager: Daniel Serbanica Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 903 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: 1 modificare de pret Numar agenti: 1 Articole: 10; Comentarii:
Listata initial în: 18.03.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 2; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 12.20.2011 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliare