Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Strand. Apartament decomandat la etajul 4 din 5 etaje. apartament modern cu 3 camere decomandate zona str

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Strand - Sibiu
May 10, 2018 May 10, 2018 De vanzare apartament modern confort I cu 3 camere decomandate in Sibiu zona Strand, cu o suprafata totala de 80 mp, situat la etajul intermediar 4 din 5 al unui imobil ce dispune de izolatie termica si fonica la exterior, acoperis rezistent din tigla, pozitionat intr-o zona foarte linistita cu locuri de parcare si multe spatii verzi, loc de joaca pentru copii si acces facil catre gradinite, scoli, spatii comerciale, farmacii, banci, biserica, benzinarii, statii de autobuz sau taxi. Aceasta locuinta dispune de o compartimentare foarte utila a spatiului, si anume: hol spatios la intrare din care se face accesul in restul incaperilor: bucatarie inchisa cu loc de luat masa si mobilier la comanda, 3 camere decomandate, baie prevazuta cu cada si aerisire naturala si o debara ideala pentru spatiu de depozitare, toate acestea sunt complet mobilate si utilate cu electrocasnice: cuptor, plita si hota, toate electrice, masina de spalat rufe. Apartamentul este foarte calduros si luminos avand taxe foarte mici la utilitati, dispune de izolatie termica si fonica la exterior, instalatii sanitare si electrice noi, geamuri termopan cu tamplarie pvc si glafuri din aluminiu, usa metalica la intrare, interfon, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere si termostat, gresie, faianta, parchet laminat, granit, usi din lemn la interior, acces cablu tv si internet cu fibra optica, pereti gletuiti si zugraviti cu lavabila. Proprietatea se vinde complet mobilata si utilata la pretul de 66.500 euro, exista posibilitatea achizitionarii acestuia si prin Credit Ipotecar.

apartament modern cu 3 camere decomandate zona str

Apartament cu 3 camere in zona Strand - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 67 m2.
Etajul 4 / 5 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 212832 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 66.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Strand
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 67 m2
  • Suprafata construita: 80 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 4
  • Numar etaje: Parter+5 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1984

Alte informatii:

De vanzare apartament modern confort I cu 3 camere decomandate in Sibiu zona Strand, cu o suprafata totala de 80 mp, situat la etajul intermediar 4 din 5 al unui imobil ce dispune de izolatie termica si fonica la exterior, acoperis rezistent din tigla, pozitionat intr-o zona foarte linistita cu locuri de parcare si multe spatii verzi, loc de joaca pentru copii si acces facil catre gradinite, scoli, spatii comerciale, farmacii, banci, biserica, benzinarii, statii de autobuz sau taxi.
Aceasta locuinta dispune de o compartimentare foarte utila a spatiului, si anume: hol spatios la intrare din care se face accesul in restul incaperilor: bucatarie inchisa cu loc de luat masa si mobilier la comanda, 3 camere decomandate, baie prevazuta cu cada si aerisire naturala si o debara ideala pentru spatiu de depozitare, toate acestea sunt complet mobilate si utilate cu electrocasnice: cuptor, plita si hota, toate electrice, masina de spalat rufe.
Apartamentul este foarte calduros si luminos avand taxe foarte mici la utilitati, dispune de izolatie termica si fonica la exterior, instalatii sanitare si electrice noi, geamuri termopan cu tamplarie pvc si glafuri din aluminiu, usa metalica la intrare, interfon, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere si termostat, gresie, faianta, parchet laminat, granit, usi din lemn la interior, acces cablu tv si internet cu fibra optica, pereti gletuiti si zugraviti cu lavabila.
Proprietatea se vinde complet mobilata si utilata la pretul de 66.500 euro, exista posibilitatea achizitionarii acestuia si prin Credit Ipotecar.
  • Vanzare 66.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 212832 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 738 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1757 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 13.12.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei