Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Strand. Apartament decomandat la etajul 4 din 4 etaje. apartament cu 3 camere decomandate si balcon in zo

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Strand - Sibiu
May 17, 2018 May 17, 2018 Apartament mobilat confort I cu 3 camere decomandate, balcon si pivnita de vanzare in zona Strand din Sibiu. Locuinta are o suprafata totala de 75 mp, beneficiaza de izolatie termica si fonica la exterior, pozitionat intr-o zona foarte bine cotata pe piata imobiliara, avand in apropiere multe spatii verzi, loc de joaca pentru copii si acces facil catre gradinite, scoli, spatii comerciale, farmacii, banci, biserica, magazine alimentare cu renume, benzinarii, statii de autobuz sau taxi. Acest apartament dispune de o compartimentare foarte utila a spatiului si anume: hol spatios la intrare din care se face accesul in restul camerelor: bucatarie inchisa cu loc de luat masa, 3 camere decomandate, baie prevazuta cu cada si aerisire naturala si o debara ideala pentru spatiu de depozitare, toate acestea sunt complet mobilate, utilate cu electrocasnice: cuptor, plita si hota, masina de spalat rufe, tv. Apartamentul este foarte calduros si luminos avand taxe foarte mici la utilitati, dispune de izolatie termica si fonica la exterior, instalatii sanitare si electrice noi, geamuri termopan cu tamplarie pvc si glafuri din aluminiu, usa metalica la intrare, interfon, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere si termostat, gresie, faianta, parchet laminat, usi din lemn la interior, acces cablu tv si internet cu fibra optica, pereti gletuiti si zugraviti cu lavabila. Proprietatea se vinde partial mobilata si utilata la pretul de 58000 euro, exista posibilitatea achizitionarii acestuia si prin Credit Ipotecar, fiind lipsit de sarcini, iar predarea se face in ziua semnarii contractului de vanzare-cumparare.

apartament cu 3 camere decomandate si balcon in zo

Apartament cu 3 camere in zona Strand - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 62 m2.
Etajul 4 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 211884 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 58.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Strand
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 62 m2
  • Suprafata construita: 75 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 4
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1983

Alte informatii:

Apartament mobilat confort I cu 3 camere decomandate, balcon si pivnita de vanzare in zona Strand din Sibiu.
Locuinta are o suprafata totala de 75 mp, beneficiaza de izolatie termica si fonica la exterior, pozitionat intr-o zona foarte bine cotata pe piata imobiliara, avand in apropiere multe spatii verzi, loc de joaca pentru copii si acces facil catre gradinite, scoli, spatii comerciale, farmacii, banci, biserica, magazine alimentare cu renume, benzinarii, statii de autobuz sau taxi.
Acest apartament dispune de o compartimentare foarte utila a spatiului si anume: hol spatios la intrare din care se face accesul in restul camerelor: bucatarie inchisa cu loc de luat masa, 3 camere decomandate, baie prevazuta cu cada si aerisire naturala si o debara ideala pentru spatiu de depozitare, toate acestea sunt complet mobilate, utilate cu electrocasnice: cuptor, plita si hota, masina de spalat rufe, tv.
Apartamentul este foarte calduros si luminos avand taxe foarte mici la utilitati, dispune de izolatie termica si fonica la exterior, instalatii sanitare si electrice noi, geamuri termopan cu tamplarie pvc si glafuri din aluminiu, usa metalica la intrare, interfon, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere si termostat, gresie, faianta, parchet laminat, usi din lemn la interior, acces cablu tv si internet cu fibra optica, pereti gletuiti si zugraviti cu lavabila.
Proprietatea se vinde partial mobilata si utilata la pretul de 58000 euro, exista posibilitatea achizitionarii acestuia si prin Credit Ipotecar, fiind lipsit de sarcini, iar predarea se face in ziua semnarii contractului de vanzare-cumparare.
  • Vanzare 58.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 211884 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 758 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1651 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 21.02.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei