Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Strand. Apartament decomandat la etajul 2 din 2 etaje. penthouse de lux intabulat la vila in sibiu zona s

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Strand - Sibiu
Apr 11, 2017 Apr 11, 2017 Apartament tip penthouse cu 3 camere decomandate, de vanzare, in Sibiu zona Strand II, cu 2 terase si o suprafata construita de 156 mp, cu o priveliste spectaculoasa asupra orasului si imprejurimilor, situat la etajul 2 al unui imobil cu 2 etaje, finisat cu materiale de cea mai buna calitate, construit in anul 2016. Locuinta este foarte luminoasa si armonios compartimentata la interior, compusa la intrare din living de tip open-space cu bucataria de 35 mp utili cu acces la o terasa de 43 mp, baie de serviciu, hol, baie generoasa cu geam de aerisire, 2 dormitoare decomandate ( 15 respectiv 12 mp ) ambele cu acces la o alta terasa de 21 mp si un loc de parcare bine delimitat in fata imobilului pavat si iluminat. Apartamentul se preda la stadiul de gri cu urmatoarele utilitati si imbunatatiri: izolatie termica si fonica la exterior de 10 cm, caramida Porotherm de 30 cm la exterior, interfon la intrarea in scara, usa termopan cu tamplarie PVC la intrarea in bloc, cutii postale in scara, balustrada de inox, casa scarii placata cu gresie de 60 cm, usa metalica antiefractie la intrare, sape mecanizate in toate incaperile, bransamente individuale la gaz, apa, curent electric, conexiune internet / TV in camere, terase hidroizolata si placata cu gresie, pereti tencuiti si gletuiti in 2 straturi, centrala termica proprie cu calorifere de otel, geamuri termopan cu tamplarie PVC Salamander cu 5 camere, contorizari individuale la utilitati. Penthouse-ul se vinde la pretul de 72000 euro negociabil existand posibilitatea achizitiei si prin Credit Ipotecar sau programul national Prima Casa, iar la cererea clientului se poate preda si la stadiul de cheie.

penthouse de lux intabulat la vila in sibiu zona s

Apartament cu 3 camere in zona Strand - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 76 m2.
Etajul 2 / 2 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 188098 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 72.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Strand
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 76 m2
  • Suprafata construita: 156 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 2
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Apartament tip penthouse cu 3 camere decomandate, de vanzare, in Sibiu zona Strand II, cu 2 terase si o suprafata construita de 156 mp, cu o priveliste spectaculoasa asupra orasului si imprejurimilor, situat la etajul 2 al unui imobil cu 2 etaje, finisat cu materiale de cea mai buna calitate, construit in anul 2016.
Locuinta este foarte luminoasa si armonios compartimentata la interior, compusa la intrare din living de tip open-space cu bucataria de 35 mp utili cu acces la o terasa de 43 mp, baie de serviciu, hol, baie generoasa cu geam de aerisire, 2 dormitoare decomandate ( 15 respectiv 12 mp ) ambele cu acces la o alta terasa de 21 mp si un loc de parcare bine delimitat in fata imobilului pavat si iluminat.
Apartamentul se preda la stadiul de gri cu urmatoarele utilitati si imbunatatiri: izolatie termica si fonica la exterior de 10 cm, caramida Porotherm de 30 cm la exterior, interfon la intrarea in scara, usa termopan cu tamplarie PVC la intrarea in bloc, cutii postale in scara, balustrada de inox, casa scarii placata cu gresie de 60 cm, usa metalica antiefractie la intrare, sape mecanizate in toate incaperile, bransamente individuale la gaz, apa, curent electric, conexiune internet / TV in camere, terase hidroizolata si placata cu gresie, pereti tencuiti si gletuiti in 2 straturi, centrala termica proprie cu calorifere de otel, geamuri termopan cu tamplarie PVC Salamander cu 5 camere, contorizari individuale la utilitati.
Penthouse-ul se vinde la pretul de 72000 euro negociabil existand posibilitatea achizitiei si prin Credit Ipotecar sau programul national Prima Casa, iar la cererea clientului se poate preda si la stadiul de cheie.
  • Vanzare 72.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 188098 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 707 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2379 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 24.03.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei