Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Strand. Apartament decomandat la etajul 1 din 3 etaje. apartament de lux cu 3 camere zona strand in sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Strand - Sibiu
Dec 15, 2016 Dec 15, 2016 Apartament de lux cu 3 camere decomandate de vanzare, construit in anul 2010, situat in cartierul Strand din Sibiu, o zona foarte bine dezvoltata si cautata. Acesta este situat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 3 etaje, are suprafata construita de 115 mp, alcatuit din 2 dormitoare spatioase, un hol din care se face accesul catre toate incaperile, bucatarie inchisa, 2 bai cu geam de aerisire, hol si un balcon generos de aproximativ 11 mp amenajat cu fier forjat, gresie. In pretul acestui apartament este inclus un loc de parcare propriu pavat, delimitat si numerotat precum si accesul la o curte proprie de 400 mp. Intregul imobil este bransat la utilitati: apa,canalizare,curent, gaz. Apartamentul se vinde mobilat si utilat, pereti gletuiti si zugraviti, complet mobilat si utilat, parchet din bambus, gresie si faianta in baii, obiecte sanitare, prize si intrerupatoare, centrala termica proprie in condensatie Viessmann ( ultima generatie ), calorifere din otel, geamuri termopan din PVC, usa metalica antiefractie la intrare, usi din lemn masiv de tei, instalatii electrice, instalatii sanitare, precum si suportul tehnic pentru internet si televiziune in fiecare camera. Pretul acestui minunat apartament de 3 camere este de 150.000 euro, se poate achizitiona Cash sau prin Credit Ipotecar.

apartament de lux cu 3 camere zona strand in sibiu

Apartament cu 3 camere in zona Strand - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 96 m2.
Etajul 1 / 3 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 187257 | actualizat acum 7 ani si 4 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 150.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Strand
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 96 m2
  • Suprafata construita: 115 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2010

Alte informatii:

Apartament de lux cu 3 camere decomandate de vanzare, construit in anul 2010, situat in cartierul Strand din Sibiu, o zona foarte bine dezvoltata si cautata.
Acesta este situat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 3 etaje, are suprafata construita de 115 mp, alcatuit din 2 dormitoare spatioase, un hol din care se face accesul catre toate incaperile, bucatarie inchisa, 2 bai cu geam de aerisire, hol si un balcon generos de aproximativ 11 mp amenajat cu fier forjat, gresie.
In pretul acestui apartament este inclus un loc de parcare propriu pavat, delimitat si numerotat precum si accesul la o curte proprie de 400 mp.
Intregul imobil este bransat la utilitati: apa,canalizare,curent, gaz.
Apartamentul se vinde mobilat si utilat, pereti gletuiti si zugraviti, complet mobilat si utilat, parchet din bambus, gresie si faianta in baii, obiecte sanitare, prize si intrerupatoare, centrala termica proprie in condensatie Viessmann ( ultima generatie ), calorifere din otel, geamuri termopan din PVC, usa metalica antiefractie la intrare, usi din lemn masiv de tei, instalatii electrice, instalatii sanitare, precum si suportul tehnic pentru internet si televiziune in fiecare camera.
Pretul acestui minunat apartament de 3 camere este de 150.000 euro, se poate achizitiona Cash sau prin Credit Ipotecar.
  • Vanzare 150.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 187257 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 4 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 370 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1252 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 01.03.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei