Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Comarnic Semicentral. Apartament decomandat la etajul 1. CX0399 - Apartament de vanzare in Comarnic

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Semicentral - Comarnic, Prahova
Dec 02, 2017 Dec 02, 2017 Apartamentul este situat intr-o vila amplasata pe un teren de 1350 mp, P+E+M la mansarda, in cartierul Ghiosesti; apartamentul se vinde la cheie, complet finisat, dotat cu centrala termica proprie si utilitatile contorizate separat; Apartamentul este compus din vestibul, living cu bucatarie deschisa ( 40 mp ) si cu iesire pe balcon, 2 dormitoare si o baie; Casa este construita pe sistem lamelar, toata structura cat si panourile au fost realizate in fabrica si montate dupa in locatie. Fundatia a fost izolata amorsa bituminoasa si asphalt carton. Baza casei ( talpa ) este tratata impotriva deteliorarii cu “nanotehnologie” ( dupa tratament lemnul se “pietrifica” facand imposibila putrezirea sau atacarea acestuia de catre daunatori ). Toata casa a fost tratata cu solutii antiseptice si ignifugata. Panourile sunt structurate astfel de la exterior catre interior: structurata ( se va da saptamana asta ) este siliconica cu granulatie de 2 mm, masa de spaclu, polistiren grafitat de 10 cm, OSB de 15 mm, panouri casetate de 60 cmX60 cm, vata bazaltica de 70 kg/mp, folie anticondens, OSB 15, rigips rezistent la foc si rigips alb. Intre apartamente plafonul este confectionat din rigips, structura de sustinere, vata 15 cm bazaltica, grinzi lamelare, OSB de 18, casetat de 40x40 cm umplut cu vata bazaltica pentru antifonare si inca o plasa de OSB de 15 peste care vine polistiren extrudat de 3 si parchetul laminat de 10. Tamplaria de la casa este salamander, cu tripan tratat for season. La mansarda in baie este montat pentru lumina si aerisire un velux. Acoperisul este izolat cu vata bazaltica 20 cm iar tigla metalica este Lindab. Utilitati: apa, gaz, electricitate si canalizare. Apartamentul dispune si de un garaj iar curtea este amenajata cu spatiu verde, alei betonate, foisor, barbeque, etc. Pret usor negociabil.

CX0399 - Apartament de vanzare in Comarnic

Apartament cu 3 camere in zona Semicentral - Comarnic, Prahova

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 96 m2.
Etajul 1, 1 grup sanitar.
ID: 174268 | actualizat acum 6 ani si 4 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 45.000 € neg.
prezentare anunt imobiliar
  • Prahova
  • Localitate: Comarnic
  • Zona: Semicentral
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 96 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Nr grupuri sanitare: 1

Alte informatii:

Apartamentul este situat intr-o vila amplasata pe un teren de 1350 mp, P+E+M la mansarda, in cartierul Ghiosesti; apartamentul se vinde la cheie, complet finisat, dotat cu centrala termica proprie si utilitatile contorizate separat; Apartamentul este compus din vestibul, living cu bucatarie deschisa ( 40 mp ) si cu iesire pe balcon, 2 dormitoare si o baie; Casa este construita pe sistem lamelar, toata structura cat si panourile au fost realizate in fabrica si montate dupa in locatie. Fundatia a fost izolata amorsa bituminoasa si asphalt carton. Baza casei ( talpa ) este tratata impotriva deteliorarii cu “nanotehnologie” ( dupa tratament lemnul se “pietrifica” facand imposibila putrezirea sau atacarea acestuia de catre daunatori ). Toata casa a fost tratata cu solutii antiseptice si ignifugata. Panourile sunt structurate astfel de la exterior catre interior: structurata ( se va da saptamana asta ) este siliconica cu granulatie de 2 mm, masa de spaclu, polistiren grafitat de 10 cm, OSB de 15 mm, panouri casetate de 60 cmX60 cm, vata bazaltica de 70 kg/mp, folie anticondens, OSB 15, rigips rezistent la foc si rigips alb. Intre apartamente plafonul este confectionat din rigips, structura de sustinere, vata 15 cm bazaltica, grinzi lamelare, OSB de 18, casetat de 40x40 cm umplut cu vata bazaltica pentru antifonare si inca o plasa de OSB de 15 peste care vine polistiren extrudat de 3 si parchetul laminat de 10. Tamplaria de la casa este salamander, cu tripan tratat for season. La mansarda in baie este montat pentru lumina si aerisire un velux. Acoperisul este izolat cu vata bazaltica 20 cm iar tigla metalica este Lindab. Utilitati: apa, gaz, electricitate si canalizare. Apartamentul dispune si de un garaj iar curtea este amenajata cu spatiu verde, alei betonate, foisor, barbeque, etc. Pret usor negociabil.
  • Vanzare 45.000 € neg.
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 174268 Agentia: SC Colex Imobiliare SRL Nume: Ciprian Kore
Actualizata: acum 6 ani si 4 luni Judet: Prahova, Busteni Telefon: vezi numarul
Listata de: 1866 ori Manager: Ciprian Kore Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2045 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 3 Articole: 2; Comentarii:
Listata initial în: Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.01.2010 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei