Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Selimbar. Apartament decomandat la Parter din 3 etaje. apartament mobilat cu 3 camere decomandate 80 mp u

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Selimbar - Sibiu
May 24, 2018 May 24, 2018 Apartament complet mobilat si utilat cu 3 camere decomandate, 2 balcoane, loc de parcare de vanzare pe strada Pictor Nicolae Brana din Sibiu. Situat la parterul unui imobil construit in anul 2008, apartamentul beneficiaza de o suprafata construita de 100 mp. Cu o suprafata utila de 80 mp, locuinta este compusa din living cu acces pe balconul spatios, un dormitor matrimonial cu acces pe al doilea balcon, dormitor, bucatarie si baie spatioasa dotata cu cada, masina de spalat rufe, lavoar, 2 geamuri. Din punct de vedere al imbunatatirilor apartamentul dispune de centrala termica proprie, calorifere din otel, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC, jaluzele exterioare, parchet laminat, gresie, faianta. Locuinta se afla intr-o zona extrem de bine cotata pe piata imobiliara, oferind acces facil spre punctele de interes public. Apartamentul este situat in incinta unei curti comune care beneficiaza de parcare, loc de joaca pentru copii, helesteu cu pesti, gradina cu flori, oferind o oaza de relaxare locatarilor. Imobilul este unul linistit avand vecini de buna calitate. Pretul de vanzare al acestui apartament este de 69.000 euro, existand posibilitatea de achizitionare si prin Credit Ipotecar.

apartament mobilat cu 3 camere decomandate 80 mp u

Apartament cu 3 camere in zona Selimbar - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 80 m2.
Parter / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 214588 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 69.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 80 m2
  • Suprafata construita: 100 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2008

Alte informatii:

Apartament complet mobilat si utilat cu 3 camere decomandate, 2 balcoane, loc de parcare de vanzare pe strada Pictor Nicolae Brana din Sibiu. Situat la parterul unui imobil construit in anul 2008, apartamentul beneficiaza de o suprafata construita de 100 mp.
Cu o suprafata utila de 80 mp, locuinta este compusa din living cu acces pe balconul spatios, un dormitor matrimonial cu acces pe al doilea balcon, dormitor, bucatarie si baie spatioasa dotata cu cada, masina de spalat rufe, lavoar, 2 geamuri.
Din punct de vedere al imbunatatirilor apartamentul dispune de centrala termica proprie, calorifere din otel, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC, jaluzele exterioare, parchet laminat, gresie, faianta.
Locuinta se afla intr-o zona extrem de bine cotata pe piata imobiliara, oferind acces facil spre punctele de interes public. Apartamentul este situat in incinta unei curti comune care beneficiaza de parcare, loc de joaca pentru copii, helesteu cu pesti, gradina cu flori, oferind o oaza de relaxare locatarilor. Imobilul este unul linistit avand vecini de buna calitate.
Pretul de vanzare al acestui apartament este de 69.000 euro, existand posibilitatea de achizitionare si prin Credit Ipotecar.
  • Vanzare 69.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 214588 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 638 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1226 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 25.04.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei