Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Selimbar. Apartament decomandat la etajul 1 din 2 etaje. apartament de lux 3 camere 65 mp utili in selimbar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Selimbar - Sibiu
May 25, 2018 May 25, 2018 Apartament de lux cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Triajului, la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 2 etaje constructie 2012, cu o suparfata totala de 80 mp si un balcon generos, construit in totalitate din caramida, izolat termic si fonic, avand inclus in pret si un loc de parcare. Locuinta este frumos structurata dispunand de un living generos in care este incorporata inteligent si bucataria dotata si utilata cu electrocasnice de cea mai buna calitate, plita si cuptor Bosch, frigider incorporat Whirlpool, mobilierul din lemn de frasin fiind facut si el la comanda. Din holul generos de 9 mp de care dispune apartamentul se intra in cele 2 dormitoare cu suprafete mari de 14 mp respectiv 15 mp din care se iese in balconul de 7 mp. Baia este si ea frumos mobilata cu mobilier din lemn de fag, fiind decorat cu mozaic si avand o suprafata de 5 mp. Parchetul este din lemn de fag calitatea A iar usile din interior sunt din lemn masiv. Ca si imbunatatiri apartamentul dispune de centrala noua in condensatie marca Ferolli cu garantie 5 ani si de un sistem de supravegehere pentru parcare si casa scarii dar si o alarma contra efractie. Pretul de vanzare al imobilului este de 65000 euro, poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar.

apartament de lux 3 camere 65 mp utili in selimbar

Apartament cu 3 camere in zona Selimbar - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 65 m2.
Etajul 1 / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 212528 | actualizat acum 5 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 65.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 65 m2
  • Suprafata construita: 80 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2012

Alte informatii:

Apartament de lux cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Triajului, la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 2 etaje constructie 2012, cu o suparfata totala de 80 mp si un balcon generos, construit in totalitate din caramida, izolat termic si fonic, avand inclus in pret si un loc de parcare.
Locuinta este frumos structurata dispunand de un living generos in care este incorporata inteligent si bucataria dotata si utilata cu electrocasnice de cea mai buna calitate, plita si cuptor Bosch, frigider incorporat Whirlpool, mobilierul din lemn de frasin fiind facut si el la comanda. Din holul generos de 9 mp de care dispune apartamentul se intra in cele 2 dormitoare cu suprafete mari de 14 mp respectiv 15 mp din care se iese in balconul de 7 mp. Baia este si ea frumos mobilata cu mobilier din lemn de fag, fiind decorat cu mozaic si avand o suprafata de 5 mp. Parchetul este din lemn de fag calitatea A iar usile din interior sunt din lemn masiv. Ca si imbunatatiri apartamentul dispune de centrala noua in condensatie marca Ferolli cu garantie 5 ani si de un sistem de supravegehere pentru parcare si casa scarii dar si o alarma contra efractie.

Pretul de vanzare al imobilului este de 65000 euro, poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar.
  • Vanzare 65.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 212528 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 819 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1663 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 20.03.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei