Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Selimbar. Apartament decomandat la etajul 1 din 2 etaje. apartament cu 3 camere decomandate in sibiu zona x

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Selimbar - Sibiu
May 30, 2018 May 30, 2018 Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu situat la 15 minute de mers pe jos fata de cartierul Vasile Aaron, cu o suprafata utila de 84 mp situat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 2 etaje si doar 4 apartamente pe palier, constructie noua din anul 2018. Amplasamentul imobilului este intr-o zona exclusivista de constructii noi in imediata apropiere de principalele puncte de interes, centre comerciale ( Mall ), mijloace de transport in comun, fiecare apartament dispunde de cate un loc de parcare privat si inscriptionat cu numarul apartamentului. Compartimentare si suprafete: - hol intrare de 10,77 mp cu spatiu pentru cuier si pantofar; - living spatios si luminos cu o suprafata de 21 mp; - dormitor matrimonial de 15 mp cu acces la un balcon de 4 mp; - un al doilea dormitor de 13 mp cu acces la acelasi balcon; - bucatarie inchisa de 11 mp cu acces pe cel de-al doilea balcon de 3.5 mp; - baie de servici de 4 mp; - baie mare de 8 mp; - boxa de 1 mp. Locuinta se preda la stadiul de gri: -sapa de egalizare elicopterizata semiuscata; -pereti tencuti si tinciuiti cu materiale de la Baumit pe baza de var; -centrala termica Bosch in condensatie cu calorifere din otel marca Purmo; -instalatie termica din teava multistrat trasa prin pardoseala ce dispune de distribuitori separati pentru fiecare calorifer in parte -instalatii electrice din cupru de 1,5 pentru iluminat si 2,5 pentru prize cu tablou general marca Legrand si sigurante automate marca Schneider pentru consumatorii de putere; -instalatii sanitare de la Romstall; -tamplarie PVC Rehau cu 5 camere si 2 foi de sticla; -usa de acces metalica marca Portadoors placata cu panou MDF culoarea lemnului; Casa scarii se preda placata cu granit, mana curenta din teava rectangulara zincata, corpuri de iluminat cu senzori de miscare, pereti zugraviti cu lavabila, usa din tamplarie PVC la intrare, video - interfon la intrare in imobil cu cate un post in fiecare apartament. Pretul de vanzare al apartamentului este 75.700 euro cu avans de 15%, iar la achitarea unui avans de 30% pretul va fi de 72.300 Euro Tva inclus.

apartament cu 3 camere decomandate in sibiu zona x

Apartament cu 3 camere in zona Selimbar - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 84 m2.
Etajul 1 / 2 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 212495 | actualizat acum 5 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 75.700 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 84 m2
  • Suprafata construita: 106 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2018

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu situat la 15 minute de mers pe jos fata de cartierul Vasile Aaron, cu o suprafata utila de 84 mp situat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 2 etaje si doar 4 apartamente pe palier, constructie noua din anul 2018.
Amplasamentul imobilului este intr-o zona exclusivista de constructii noi in imediata apropiere de principalele puncte de interes, centre comerciale ( Mall ), mijloace de transport in comun, fiecare apartament dispunde de cate un loc de parcare privat si inscriptionat cu numarul apartamentului.

Compartimentare si suprafete:

- hol intrare de 10,77 mp cu spatiu pentru cuier si pantofar;
- living spatios si luminos cu o suprafata de 21 mp;
- dormitor matrimonial de 15 mp cu acces la un balcon de 4 mp;
- un al doilea dormitor de 13 mp cu acces la acelasi balcon;
- bucatarie inchisa de 11 mp cu acces pe cel de-al doilea balcon de 3.5 mp;
- baie de servici de 4 mp;
- baie mare de 8 mp;
- boxa de 1 mp.

Locuinta se preda la stadiul de gri:

-sapa de egalizare elicopterizata semiuscata;
-pereti tencuti si tinciuiti cu materiale de la Baumit pe baza de var;
-centrala termica Bosch in condensatie cu calorifere din otel marca Purmo;
-instalatie termica din teava multistrat trasa prin pardoseala ce dispune de distribuitori separati pentru fiecare calorifer in parte
-instalatii electrice din cupru de 1,5 pentru iluminat si 2,5 pentru prize cu tablou general marca Legrand si sigurante automate marca Schneider pentru consumatorii de putere;
-instalatii sanitare de la Romstall;
-tamplarie PVC Rehau cu 5 camere si 2 foi de sticla;
-usa de acces metalica marca Portadoors placata cu panou MDF culoarea lemnului;

Casa scarii se preda placata cu granit, mana curenta din teava rectangulara zincata, corpuri de iluminat cu senzori de miscare, pereti zugraviti cu lavabila, usa din tamplarie PVC la intrare, video - interfon la intrare in imobil cu cate un post in fiecare apartament.

Pretul de vanzare al apartamentului este 75.700 euro cu avans de 15%, iar la achitarea unui avans de 30% pretul va fi de 72.300 Euro Tva inclus.
  • Vanzare 75.700 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 212495 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 795 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1056 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 23.01.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei