Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Selimbar. Apartament decomandat la etajul 1 din 2 etaje. apartament 3 camere decomandate 95 mp selimbar sib

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Selimbar - Sibiu
Mar 30, 2018 Mar 30, 2018 Apartament de vanzare cu 3 camere decomandate, cu o suprafata totala de 95 mp, intr-o zona temperata din Selimbar, judetul Sibiu. Locuinta se afla la etajul intermediar 1, al unui imobil cu regim de inaltime P+2E. COMPARTIMENTARE: Compartimentarea este foarte bine gandita astfel la intrarea in imobil sunteti intampinat de un hol cu suprafata de 6 mp, un living spatios si luminos cu o suprafata de 22 mp cu acces la o terasa de 23 mp, un dormitor matrimonial de 15 mp de asemenea cu acces la terasa, un al doilea dormitor cu o suprafata de 14 mp, bucatarie inchisa de 13 mp si o baie de 6 mp ce dispune de geam pentru aerisire. Apartamentul va ofera posibilitatea ( la alegere ) de a fi transformat din apartament cu 3 camere in apartament cu 4 camere, acest lucru putand fi realizat prin transformarea bucatariei in dormitor, iar utilitatile sa fie trase in zona de living, astfel livingul devenind un plan open - space cu bucataria. Constructia este realizata din caramida Porotherm de 30 cm la exterior cu izolatie din polistiren de 10 cm EPS 80, cu tencuiala decorativa siliconata pentru o mai lunga durabilitate, interioarele sunt realizate din caramida de 25 cm pentru o mai buna izolatie fonica cat si termica intre incaperile locuintei, acoperisul este din tigla Bramac cu hidroizolatie. FINISAJE SI DOTARI: centrala termica in condensatie marca Ariston 24 kw incalzire in pardoseala de la Sistema usa de metal la intrare geamuri termopan marca Rehau 5 camere si 2 foi de sticla pereti tencuiti / gletuiti si zugraviti cu lavabila alba Aplalux sape elicopterizate semiuscate racordare la toate utilitatile ( apa curenta, gaze naturale, energie electrica ) instalatie electrica trasa prin copex tablou electric cu sigurante separate pentru consumatorii de putere izolatie termica de 20 cm si folie aluminizata pentru apartamentele de la etaj CASA SCARILOR: casa scarii beneficiaza de iluminare naturala pe timp de zi si senzori de miscare pe timp de noapte usa din PVC la intrarea in imobil interfon Gratuit: Loc de parcare propriu, pavat, delimitat Valoarea locuintei la stadiul de alb este de 58.000 euro, cu posibilitate de achizitionare atat prin Credit Ipotecar cat si programul Prima Casa.

apartament 3 camere decomandate 95 mp selimbar sib

Apartament cu 3 camere in zona Selimbar - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 79 m2.
Etajul 1 / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 207724 | actualizat acum 6 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 58.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 79 m2
  • Suprafata construita: 95 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2017

Alte informatii:

Apartament de vanzare cu 3 camere decomandate, cu o suprafata totala de 95 mp, intr-o zona temperata din Selimbar, judetul Sibiu. Locuinta se afla la etajul intermediar 1, al unui imobil cu regim de inaltime P+2E.

COMPARTIMENTARE:

Compartimentarea este foarte bine gandita astfel la intrarea in imobil sunteti intampinat de un hol cu suprafata de 6 mp, un living spatios si luminos cu o suprafata de 22 mp cu acces la o terasa de 23 mp, un dormitor matrimonial de 15 mp de asemenea cu acces la terasa, un al doilea dormitor cu o suprafata de 14 mp, bucatarie inchisa de 13 mp si o baie de 6 mp ce dispune de geam pentru aerisire.
Apartamentul va ofera posibilitatea ( la alegere ) de a fi transformat din apartament cu 3 camere in apartament cu 4 camere, acest lucru putand fi realizat prin transformarea bucatariei in dormitor, iar utilitatile sa fie trase in zona de living, astfel livingul devenind un plan open - space cu bucataria.

Constructia este realizata din caramida Porotherm de 30 cm la exterior cu izolatie din polistiren de 10 cm EPS 80, cu tencuiala decorativa siliconata pentru o mai lunga durabilitate, interioarele sunt realizate din caramida de 25 cm pentru o mai buna izolatie fonica cat si termica intre incaperile locuintei, acoperisul este din tigla Bramac cu hidroizolatie.

FINISAJE SI DOTARI:



centrala termica in condensatie marca Ariston 24 kw


incalzire in pardoseala de la Sistema


usa de metal la intrare


geamuri termopan marca Rehau 5 camere si 2 foi de sticla


pereti tencuiti / gletuiti si zugraviti cu lavabila alba Aplalux


sape elicopterizate semiuscate


racordare la toate utilitatile ( apa curenta, gaze naturale, energie electrica )


instalatie electrica trasa prin copex


tablou electric cu sigurante separate pentru consumatorii de putere


izolatie termica de 20 cm si folie aluminizata pentru apartamentele de la etaj



CASA SCARILOR:



casa scarii beneficiaza de iluminare naturala pe timp de zi si senzori de miscare pe timp de noapte


usa din PVC la intrarea in imobil


interfon


Gratuit:


Loc de parcare propriu, pavat, delimitat



Valoarea locuintei la stadiul de alb este de 58.000 euro, cu posibilitate de achizitionare atat prin Credit Ipotecar cat si programul Prima Casa.
  • Vanzare 58.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 207724 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 949 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1679 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 10.10.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei