Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Selimbar. Apartament decomandat la etajul 2 din 2 etaje. apartament cu 3 camere decomandate sibiu zona seli

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Selimbar - Sibiu
Oct 31, 2017 Oct 31, 2017 Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Selimbar zona Brana, cu o suprafata utila de 74 mp, situat la etajul 2 al unei vile cu doar 2 etaje si doar trei apartamente pe nivel, constructie noua din 2007. Locatia imobilului este una ideala, fiind situat pe o strada pavata si iluminata public, iar in imediata apropiere se afla centrele comerciale ( Mall ) si a mijloacelor de transport in comun. Imobilul dispune de o parcare privata delimitata cu gard cat si de o zona verde privata. Compartimentarea este una decomandata astfel la intrare se afla un hol din care se face accesul catre toate incaperile locuintei, living spatios si luminos, doua dormitoare ( unul avand si un spatiu ce poate fi folosit ca dressing ), bucatarie inchisa complet mobilata si utila cu frigider, masina de spalat vase, cuptor si cu o zona de servit masa, baie cu geam de aerisire plus o a doua baie ( momentan este folosita ca si spatiu pentru depozitare ). Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat foarte modern, dispune de multiple imbunatatiri precum pereti zugraviti, parchet pentru cele doua dormitoare, gresie si faianta pentru bucatarie si cele doua bai, usa de metal la intrare, usi de lemn la interior, centrala termica cu calorifere de otel. Pretul de vanzare este de 59.000 euro, poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar.

apartament cu 3 camere decomandate sibiu zona seli

Apartament cu 3 camere in zona Selimbar - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 74 m2.
Etajul 2 / 2 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 207684 | actualizat acum 6 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 59.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 74 m2
  • Suprafata construita: 101 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 2
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2007

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Selimbar zona Brana, cu o suprafata utila de 74 mp, situat la etajul 2 al unei vile cu doar 2 etaje si doar trei apartamente pe nivel, constructie noua din 2007.
Locatia imobilului este una ideala, fiind situat pe o strada pavata si iluminata public, iar in imediata apropiere se afla centrele comerciale ( Mall ) si a mijloacelor de transport in comun. Imobilul dispune de o parcare privata delimitata cu gard cat si de o zona verde privata.
Compartimentarea este una decomandata astfel la intrare se afla un hol din care se face accesul catre toate incaperile locuintei, living spatios si luminos, doua dormitoare ( unul avand si un spatiu ce poate fi folosit ca dressing ), bucatarie inchisa complet mobilata si utila cu frigider, masina de spalat vase, cuptor si cu o zona de servit masa, baie cu geam de aerisire plus o a doua baie ( momentan este folosita ca si spatiu pentru depozitare ).
Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat foarte modern, dispune de multiple imbunatatiri precum pereti zugraviti, parchet pentru cele doua dormitoare, gresie si faianta pentru bucatarie si cele doua bai, usa de metal la intrare, usi de lemn la interior, centrala termica cu calorifere de otel.
Pretul de vanzare este de 59.000 euro, poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar.
  • Vanzare 59.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 207684 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 5 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1330 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1373 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 11.07.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei