Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Selimbar. Apartament decomandat la Parter din 2 etaje. apartament cu 3 camere 75 mp cu gradina zona selim

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Selimbar - Sibiu
May 08, 2018 May 08, 2018 Oferim spre vanzare apartament cu 3 camere decomandate, cu suprafata totala de 95 mp, pozitionat intr-o zona ferita de agitatia cotidiana, dar in acelasi timp aproape de nevoile citadine din Selimbar judetul Sibiu, situat la parter, intr-un imobil cu regim de inaltime P+2E. Compartimentare: Locuinta cu un spatiu generos si functional adaptat unei vieti dinamice, conceput in asa fel incat sa se adapteze nevoilor dumneavoastra este compartimentat astfel: la intrare ne intampina un living generos si luminos cu suprafata de 22 mp acompaniat de o terasa de 16 mp, urmat de un dormitor matrimonial de 16 mp de asemenea cu acces la terasa, al doilea dormitor de 12 mp, bucatarie inchisa de 12 mp si o baie de 6 mp cu iluminare naturala. Apartamentul se armonizeaza perfect cu o gradina proprie de 45 mp. Constructia este realizata din caramida Porotherm de 30 cm la exterior cu izolatie din polistiren de 10 cm EPS 80, cu tencuiala decorativa siliconata pentru o mai lunga durabilitate, interioarele sunt realizate din caramida de 25 cm pentru o mai buna izolatie fonica cat si termica intre incaperile locuintei, acoperisul este din tigla Bramac cu hidroizolatie. Imobilul se preda pe exterior la stadiul de cheie si cuprinde urmatoarele finisaje: gard cu structura de beton si inchideri din lemn parcari pentru fiecare apartament in parte alei pavate curte privata pentru intreg ansamblu asigurarea accesului controlat prin montarea unui interfon Apartamentul se preda la stadiul de alb sau la cererea dumneavoastra la stadiul de cheie si cuprinde urmatoarele dotari: tamplarie PVC Rehau 5 camere si 2 foi de sticla; usa metalica antiefractie placata cu panou MDF; zidarie interioara din caramida Porotherm pereti tencuiti, gletuiti si 2 straturi de lavabila Aplalux sapa elicopterizata semiuscata; centrala proprie de apartament in condensatie de 24 kw Ariston instalatiile sanitare sunt realizate din teava pexal, folosindu-se principiul sertizarii calorifere de otel; instalatie termica prin pardoseala de la Sistema instalatie electrica cu tablou electric si sigurante separate pentru consumatorii de putere Gratuit: Loc de parcare propriu pavat si delimitat Valoarea locuintei la stadiul de alb este de 58.000 euro, cu posibilitate de achizitionare atat prin Credit Ipotecar cat si programul Prima Casa.

apartament cu 3 camere 75 mp cu gradina zona selim

Apartament cu 3 camere in zona Selimbar - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 75 m2.
Parter / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 207404 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 58.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 75 m2
  • Suprafata construita: 95 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2017

Alte informatii:

Oferim spre vanzare apartament cu 3 camere decomandate, cu suprafata totala de 95 mp, pozitionat intr-o zona ferita de agitatia cotidiana, dar in acelasi timp aproape de nevoile citadine din Selimbar judetul Sibiu, situat la parter, intr-un imobil cu regim de inaltime P+2E.

Compartimentare:

Locuinta cu un spatiu generos si functional adaptat unei vieti dinamice, conceput in asa fel incat sa se adapteze nevoilor dumneavoastra este compartimentat astfel: la intrare ne intampina un living generos si luminos cu suprafata de 22 mp acompaniat de o terasa de 16 mp, urmat de un dormitor matrimonial de 16 mp de asemenea cu acces la terasa, al doilea dormitor de 12 mp, bucatarie inchisa de 12 mp si o baie de 6 mp cu iluminare naturala. Apartamentul se armonizeaza perfect cu o gradina proprie de 45 mp.

Constructia este realizata din caramida Porotherm de 30 cm la exterior cu izolatie din polistiren de 10 cm EPS 80, cu tencuiala decorativa siliconata pentru o mai lunga durabilitate, interioarele sunt realizate din caramida de 25 cm pentru o mai buna izolatie fonica cat si termica intre incaperile locuintei, acoperisul este din tigla Bramac cu hidroizolatie.

Imobilul se preda pe exterior la stadiul de cheie si cuprinde urmatoarele finisaje:

gard cu structura de beton si inchideri din lemn
parcari pentru fiecare apartament in parte
alei pavate
curte privata pentru intreg ansamblu
asigurarea accesului controlat prin montarea unui interfon


Apartamentul se preda la stadiul de alb sau la cererea dumneavoastra la stadiul de cheie si cuprinde urmatoarele dotari:

tamplarie PVC Rehau 5 camere si 2 foi de sticla;
usa metalica antiefractie placata cu panou MDF;
zidarie interioara din caramida Porotherm
pereti tencuiti, gletuiti si 2 straturi de lavabila Aplalux
sapa elicopterizata semiuscata;
centrala proprie de apartament in condensatie de 24 kw Ariston
instalatiile sanitare sunt realizate din teava pexal, folosindu-se principiul sertizarii
calorifere de otel;
instalatie termica prin pardoseala de la Sistema
instalatie electrica cu tablou electric si sigurante separate pentru consumatorii de putere

Gratuit:


Loc de parcare propriu pavat si delimitat


Valoarea locuintei la stadiul de alb este de 58.000 euro, cu posibilitate de achizitionare atat prin Credit Ipotecar cat si programul Prima Casa.
  • Vanzare 58.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 207404 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1212 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1541 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 11.10.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei