Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Selimbar. Apartament decomandat la etajul 1 din 2 etaje. apartament cu 3 camere decomandate zona selimbar i

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Selimbar - Sibiu
Apr 16, 2018 Apr 16, 2018 Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare, in Sibiu zona Selimbar, situat intr-o zona rezidentiala noua in mare parte compusa din case individuale. Apartamentul are o suprafata totala de 90 mp si este pozitionat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 2 etaje, constructie noua din 2017 . Acesta este compus dintr-un hol la intrare de 6 mp din care se face accesul catre toate incaperile, un living foarte spatios si luminos cu o suprafata de 22 mp ce are si acces la o terasa de 23 mp, un dormitor matrimonial de 15 mp de asemenea cu acces la terasa, un al doilea dormitor cu o suprafata de 14 mp, bucatarie inchisa de 13 mp si o baie de 6 mp ce dispune de geam de aerisire. Apartamentul va ofera posibilitatea ( la alegere ) de a fi transformat din apartament cu 3 camere in apartament cu 4 camere, acest lucru putand fi realizat prin transformarea bucatariei in dormitor, iar utilitatile sa fie trase in zona de living astfel livingul devenind un plan open - space cu bucataria. Constructia este realizata din caramida Porotherm de 30 cm la exterior cu izolatie din polistiren de 10 cm EPS 80, cu tencuiala decorativa siliconata pentru o mai lunga durabilitate, interioarele sunt realizate din caramida de 25 cm pentru o mai buna izolatie fonica cat si termica intre incaperile locuintei, acoperisul este din tigla Bramac cu hidroizolatie. Finisaje si dotari: - centrala termica in condensatie marca Ariston 24 kw - incalzire in pardoseala de la Sistema - usa de metal la intrare - geamuri termopan marca Rehau 5 camere si 2 foi de sticla - pereti tencuiti / gletuiti si zugraviti cu lavabila alba Aplalux - sape elicopterizate semiuscate - curte pavata cu dale pentru zona pietonala si auto - racordare la toate utilitatile ( apa curenta, gaze naturale, energie electrica ) - instalatie electrica trasa prin copex - tablou electric cu sigurante separate pentru consumatorii de putere - interfon la intrarea in imobil cu cate un post pentru fiecare apartament - izolatie termica de 20 cm si folie aluminizata pentru apartamentele de la etaj Pretul de vanzare al apartamentului este de 58.000 euro la stadiul de alb cu posibilitate de predare la cheie, se poate achizitiona si cu credit bancar.

apartament cu 3 camere decomandate zona selimbar i

Apartament cu 3 camere in zona Selimbar - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 75 m2.
Etajul 1 / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 207393 | actualizat acum 6 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 58.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 75 m2
  • Suprafata construita: 90 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2017

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare, in Sibiu zona Selimbar, situat intr-o zona rezidentiala noua in mare parte compusa din case individuale. Apartamentul are o suprafata totala de 90 mp si este pozitionat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 2 etaje, constructie noua din 2017 .
Acesta este compus dintr-un hol la intrare de 6 mp din care se face accesul catre toate incaperile, un living foarte spatios si luminos cu o suprafata de 22 mp ce are si acces la o terasa de 23 mp, un dormitor matrimonial de 15 mp de asemenea cu acces la terasa, un al doilea dormitor cu o suprafata de 14 mp, bucatarie inchisa de 13 mp si o baie de 6 mp ce dispune de geam de aerisire. Apartamentul va ofera posibilitatea ( la alegere ) de a fi transformat din apartament cu 3 camere in apartament cu 4 camere, acest lucru putand fi realizat prin transformarea bucatariei in dormitor, iar utilitatile sa fie trase in zona de living astfel livingul devenind un plan open - space cu bucataria.

Constructia este realizata din caramida Porotherm de 30 cm la exterior cu izolatie din polistiren de 10 cm EPS 80, cu tencuiala decorativa siliconata pentru o mai lunga durabilitate, interioarele sunt realizate din caramida de 25 cm pentru o mai buna izolatie fonica cat si termica intre incaperile locuintei, acoperisul este din tigla Bramac cu hidroizolatie.

Finisaje si dotari:

- centrala termica in condensatie marca Ariston 24 kw
- incalzire in pardoseala de la Sistema
- usa de metal la intrare
- geamuri termopan marca Rehau 5 camere si 2 foi de sticla
- pereti tencuiti / gletuiti si zugraviti cu lavabila alba Aplalux
- sape elicopterizate semiuscate
- curte pavata cu dale pentru zona pietonala si auto
- racordare la toate utilitatile ( apa curenta, gaze naturale, energie electrica )
- instalatie electrica trasa prin copex
- tablou electric cu sigurante separate pentru consumatorii de putere
- interfon la intrarea in imobil cu cate un post pentru fiecare apartament
- izolatie termica de 20 cm si folie aluminizata pentru apartamentele de la etaj

Pretul de vanzare al apartamentului este de 58.000 euro la stadiul de alb cu posibilitate de predare la cheie, se poate achizitiona si cu credit bancar.
  • Vanzare 58.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 207393 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 644 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1746 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 11.10.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei