Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Selimbar. Apartament decomandat la etajul 5 din 10 etaje. apartament cu 3 camere decomandate 96 mp in selimb

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Selimbar - Sibiu
Jun 15, 2017 Jun 15, 2017 Apartament cochet cu 3 camere decomandate, de vanzare zona Selimbar judetul Sibiu, situat la etajul 5 al unui imobil construit cu materiale Premium in anul 2011, desfasurat amplu pe o suprafata utila de 96 mp, amplasat intr-o zona linistita, aproape de punctele de interes public precum parcuri, magazine, restaurante, scoli, gradinite, banci si la doar 10 minute de centrul orasului, izolat termic si fonic la exterior, locuinta detine si parcare, interfon la intrare in scara si lift. COMPARTIMENTARE: Spatialitatea interiorului este egalata de rafinamentul materialelor de buna calitate folosite, totul desfasurandu-se plenar in cei 116 mp ai suprafetei totale, proprietatea reflecta un spatiu intim ce amplifica lumina naturala si pune in valoare fiecare detaliu intr-un mod ferm, constituind pentru dumneavoastra solutia cea mai practica si functionala. Compartimentarea inteligenta se sincronizeaza perfect cu design-ul interior futurist, conferind proprietatii o estetica surprinzator de sofisticata, totul a fost gandit cu meticulozitate incapand de la spatiile vitrate ample pana la mobilierul modern, sofisticat ce aduce un echilibru corect intre elementele de design si spatialitatea proprietatii. Imobilul este astfel compartimentat: la intrare este un hol generos cu multe spatii pentru depozitare, living spatios cu bucatarie de tip open-space mobilata si utilata, doua dormitoare decomandate ample si luminoase, debara de aproximativ 4 mp, baie de aproximativ 10 mp cu cada, balcon de aproximativ 8 mp. DOTARI SI IMBUNATATIRI: Usa securizara din metal la intrare, Usi interioare din lemn, Geamuri termopan cu tamplarie PVC, Parchet, gresie, faianta, Mobilat si utilat modern, Aragaz, frigider, cuptor, hota, Instalatie termica, fonica si sanitara noua, Centrala termica proprie cu calorifere din otel, Valoarea imobilului este de 68.500 Euro, cu posibilitate de achizitionare atat prin programul Prima Casa cat si prin Credit Ipotecar.

apartament cu 3 camere decomandate 96 mp in selimb

Apartament cu 3 camere in zona Selimbar - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 96 m2.
Etajul 5 / 10 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 200260 | actualizat acum 6 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 68.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 96 m2
  • Suprafata construita: 116 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 5
  • Numar etaje: Parter+10 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2011

Alte informatii:

Apartament cochet cu 3 camere decomandate, de vanzare zona Selimbar judetul Sibiu, situat la etajul 5 al unui imobil construit cu materiale Premium in anul 2011, desfasurat amplu pe o suprafata utila de 96 mp, amplasat intr-o zona linistita, aproape de punctele de interes public precum parcuri, magazine, restaurante, scoli, gradinite, banci si la doar 10 minute de centrul orasului, izolat termic si fonic la exterior, locuinta detine si parcare, interfon la intrare in scara si lift.

COMPARTIMENTARE:

Spatialitatea interiorului este egalata de rafinamentul materialelor de buna calitate folosite, totul desfasurandu-se plenar in cei 116 mp ai suprafetei totale, proprietatea reflecta un spatiu intim ce amplifica lumina naturala si pune in valoare fiecare detaliu intr-un mod ferm, constituind pentru dumneavoastra solutia cea mai practica si functionala.
Compartimentarea inteligenta se sincronizeaza perfect cu design-ul interior futurist, conferind proprietatii o estetica surprinzator de sofisticata, totul a fost gandit cu meticulozitate incapand de la spatiile vitrate ample pana la mobilierul modern, sofisticat ce aduce un echilibru corect intre elementele de design si spatialitatea proprietatii.
Imobilul este astfel compartimentat: la intrare este un hol generos cu multe spatii pentru depozitare, living spatios cu bucatarie de tip open-space mobilata si utilata, doua dormitoare decomandate ample si luminoase, debara de aproximativ 4 mp, baie de aproximativ 10 mp cu cada, balcon de aproximativ 8 mp.

DOTARI SI IMBUNATATIRI:

Usa securizara din metal la intrare,
Usi interioare din lemn,
Geamuri termopan cu tamplarie PVC,
Parchet, gresie, faianta,
Mobilat si utilat modern,
Aragaz, frigider, cuptor, hota,
Instalatie termica, fonica si sanitara noua,
Centrala termica proprie cu calorifere din otel,

Valoarea imobilului este de 68.500 Euro, cu posibilitate de achizitionare atat prin programul Prima Casa cat si prin Credit Ipotecar.
  • Vanzare 68.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 200260 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 693 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2688 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 19.12.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei