Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Selimbar. Apartament decomandat la Parter din 3 etaje. apartament 3 camere cu 100 mp in selimbar judetul

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Selimbar - Sibiu
Apr 12, 2017 Apr 12, 2017 Apartament cu 3 camere decomandate, de vanzare in Selimbar judetul Sibiu, cu o suprafata utila de 84 mp, situat la parterul inalt al unei constructii cu 3 nivele, izolat termic si fonic la exterior cu parcare proprie in fata blocului. Imobilul este foarte spatios si compartimentat astfel: la intrare este un hol spatios in care poate fi amenajat un spatiu pentru depozitare, o baie de serviciu, o bucatarie de 12 mp cu vedere in fata blocului, un living generos de 31 mp foarte luminos datorita geamurilor mari, doua dormitoare decomandate cu suprafete de 11 respectiv 12 mp, o baie cu geam de aerisire, o terasa de aproximativ 13 mp cu iesire atat din living cat si din dormitor. Locuinta este construita in anul 2016 cu cele mai bune materiale precum caramida Porotherm de 30 cm cu plansee de beton armat, izolatie termica si fonica exterioara de 10 cm, cu urmatoarele dotari: usa la intrare din metal, centrala termica proprie cu calorifere din otel, geamuri termopan cu tamplarie PVC marca Salamander cu 3 foi de sticla si 5 camere, pereti tencuiti, gletuiti si cu doua straturi de lavabila, instalatii termice, electrice si sanitare, sapa flotanta. Pretul de vanzare al apartamentului este de 51.000 euro cu posibilitate de achizitionare atat prin Credit Ipotecar cat si prin programul Prima Casa, in cazul in care se doreste se poate preda si la stadiul de cheie.

apartament 3 camere cu 100 mp in selimbar judetul

Apartament cu 3 camere in zona Selimbar - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 84 m2.
Parter / 3 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 199688 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 51.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 84 m2
  • Suprafata construita: 100 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere decomandate, de vanzare in Selimbar judetul Sibiu, cu o suprafata utila de 84 mp, situat la parterul inalt al unei constructii cu 3 nivele, izolat termic si fonic la exterior cu parcare proprie in fata blocului.
Imobilul este foarte spatios si compartimentat astfel: la intrare este un hol spatios in care poate fi amenajat un spatiu pentru depozitare, o baie de serviciu, o bucatarie de 12 mp cu vedere in fata blocului, un living generos de 31 mp foarte luminos datorita geamurilor mari, doua dormitoare decomandate cu suprafete de 11 respectiv 12 mp, o baie cu geam de aerisire, o terasa de aproximativ 13 mp cu iesire atat din living cat si din dormitor.
Locuinta este construita in anul 2016 cu cele mai bune materiale precum caramida Porotherm de 30 cm cu plansee de beton armat, izolatie termica si fonica exterioara de 10 cm, cu urmatoarele dotari: usa la intrare din metal, centrala termica proprie cu calorifere din otel, geamuri termopan cu tamplarie PVC marca Salamander cu 3 foi de sticla si 5 camere, pereti tencuiti, gletuiti si cu doua straturi de lavabila, instalatii termice, electrice si sanitare, sapa flotanta.
Pretul de vanzare al apartamentului este de 51.000 euro cu posibilitate de achizitionare atat prin Credit Ipotecar cat si prin programul Prima Casa, in cazul in care se doreste se poate preda si la stadiul de cheie.
  • Vanzare 51.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 199688 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 473 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1980 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 26.10.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei