Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Selimbar. Apartament decomandat la etajul 1 din 3 etaje. apartament 3 camere etaj 1 in selimbar judetul sib

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Selimbar - Sibiu
Apr 10, 2017 Apr 10, 2017 Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Selimbar judetul Sibiu, constructie noua anul 2016, cu o suprafata utila de 84 mp, o suprafata totala de 100 mp, cu un balcon de aproximativ 13 mp, situat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 3 nivele cu parcare proprie in fata blocului. Locuinta este foarte luminoasa si generoasa, compusa din: hol la intrare de 10.5 mp, unde se poate amenaja un spatiu pentru depozitare, o bucatarie inchisa de 12 mp cu vedere in fata blocului, o toaleta de serviciu, un living de 31 mp cu geamuri foarte mari care permit patrunderea luminii naturale in apartament, doua dormitoare decomandate, o baie cu geam de aerisire, un balcon de aproximativ 13 mp cu iesire atat dintr-un dormitor cat si din living. Imobilul are urmatoarele imbunatatiri: usa metalica la intrare, izolatie exterioara de 10 cm, pereti tencuiti, gletuiti si doua straturi de lavabila, sapa flotanta, centrala termica cu calorifere din otel, instalatie termica, electrica si sanitara, geamuri termopan cu tamplarie PVC cu 5 camere si 2 foi de sticla. Apartamentul se vinde la stadiul de alb la pretul de 51.000 euro, cu posibilitate de achizitionare si prin Credit Bancar, se poate preda si la stadiul de cheie, in acest caz clientul poate sa aleaga dupa propriul plac, respectiv: parchet, gresie, faianta, obiecte sanitare si usi de interior.

apartament 3 camere etaj 1 in selimbar judetul sib

Apartament cu 3 camere in zona Selimbar - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 84 m2.
Etajul 1 / 3 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 199225 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 51.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 84 m2
  • Suprafata construita: 100 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Selimbar judetul Sibiu, constructie noua anul 2016, cu o suprafata utila de 84 mp, o suprafata totala de 100 mp, cu un balcon de aproximativ 13 mp, situat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 3 nivele cu parcare proprie in fata blocului.
Locuinta este foarte luminoasa si generoasa, compusa din: hol la intrare de 10.5 mp, unde se poate amenaja un spatiu pentru depozitare, o bucatarie inchisa de 12 mp cu vedere in fata blocului, o toaleta de serviciu, un living de 31 mp cu geamuri foarte mari care permit patrunderea luminii naturale in apartament, doua dormitoare decomandate, o baie cu geam de aerisire, un balcon de aproximativ 13 mp cu iesire atat dintr-un dormitor cat si din living.
Imobilul are urmatoarele imbunatatiri: usa metalica la intrare, izolatie exterioara de 10 cm, pereti tencuiti, gletuiti si doua straturi de lavabila, sapa flotanta, centrala termica cu calorifere din otel, instalatie termica, electrica si sanitara, geamuri termopan cu tamplarie PVC cu 5 camere si 2 foi de sticla.
Apartamentul se vinde la stadiul de alb la pretul de 51.000 euro, cu posibilitate de achizitionare si prin Credit Bancar, se poate preda si la stadiul de cheie, in acest caz clientul poate sa aleaga dupa propriul plac, respectiv: parchet, gresie, faianta, obiecte sanitare si usi de interior.
  • Vanzare 51.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 199225 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 550 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1125 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 26.10.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei