Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Selimbar. Apartament decomandat la etajul 1 din 2 etaje. apartament cu 3 camere decomandate in selimbar pic

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Selimbar - Sibiu
Apr 17, 2017 Apr 17, 2017 Apartamente cu 3 camere decomandate de vanzare, in Selimbar judetul Sibiu, situat intr-un imobil cu un regim de inaltime scazut compus din P+1E+ER, format dintr-o singura scara, avand in componenta sa doar 6 apartamente ( 2 apartamente pe nivel ), compartimentate excelent si foarte atent finisate, ce dispun de parcari delimitate. Compartimentarea apartamentului este foarte bine structurata avand un living de 23 mp, bucatarie ce poate fi inchisa sau open space, 2 dormitoare de 15 mp respectiv 12 mp, baie de 5 mp cu geam de aeisire si un hol de 4.5 mp. Aceasta locuinta mai dispune si de doua balcoane cu iesiri din living, respectiv din dormitoare. Apartamentele dispun de bransamente si contorizari individuale pentru toate utilitatile ( gaz, curent, apa, canalizare )! Proiectul dispune de o arhitectura moderna, cu un aspect deosebit, iar din punct de vedere al structurii de rezistenta si al finisajelor exterioare imobilul va avea o structura de beton armat, cu stalpi, grinzi si plansee din beton armat, zidaria exterioara este formata din blocuri ceramice cu o grosime de 30 cm, izolatie termica si fonica de 10 cm EPS 80 pentru un confort termic sporit, tencuiala decorativa, terase si balcoane inchise cu balustrada din geam si placate cu placi ceramice sau sistem Dek, acoperis in 2 ape cu invelitoare din tabla, interfon, usa din PVC la accesul in imobil, amenajari exterioare ( pavaje, spatii verzi si imprejmuiri ). Apartamentele se predau la stadiul de alb si dispun de dotari si finisaje precum: usa metalica antiefractie la intrare marca Efe Class placata cu panou MDF tamplarie PVC culoare gri marca Salamander 5 camere si 2 foi de sticla usi din MDF la interior marca Prum diverse culori centrala termica in condensatie de la Bosh sau Immergas de minim 21 kw calorifere din otel de la Eccorad calorifer tip prosop in baie distribuitor separat pentru fiecare calorifer in parte pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti in lavabila tablou de sigurante in apartament cu posturi separate pentru consumatorii de putere prize si intrerupatoare montate instalatii sanitare ( instalatia de apa va fi dotata cu robineti coltari pentru obiectele sanitare ) instalatii termice si sanitare sertizate sape flotante elicopterizate Gratuit • Locuri de parcare pentru fiecare apartament in parte, delimitate si inscriptionate; • Cale de acces pavata; • Asistenta gratuita pentru intocmirea dosarului bancar precum si intocmirea unui scoring; Pretul de vanzare al acestui apartament este de 49.500 Euro TVA Inclus!

apartament cu 3 camere decomandate in selimbar pic

Apartament cu 3 camere in zona Selimbar - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 65 m2.
Etajul 1 / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 199160 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 49.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 65 m2
  • Suprafata construita: 78 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Apartamente cu 3 camere decomandate de vanzare, in Selimbar judetul Sibiu, situat intr-un imobil cu un regim de inaltime scazut compus din P+1E+ER, format dintr-o singura scara, avand in componenta sa doar 6 apartamente ( 2 apartamente pe nivel ), compartimentate excelent si foarte atent finisate, ce dispun de parcari delimitate.
Compartimentarea apartamentului este foarte bine structurata avand un living de 23 mp, bucatarie ce poate fi inchisa sau open space, 2 dormitoare de 15 mp respectiv 12 mp, baie de 5 mp cu geam de aeisire si un hol de 4.5 mp. Aceasta locuinta mai dispune si de doua balcoane cu iesiri din living, respectiv din dormitoare.

Apartamentele dispun de bransamente si contorizari individuale pentru toate utilitatile ( gaz, curent, apa, canalizare )!
Proiectul dispune de o arhitectura moderna, cu un aspect deosebit, iar din punct de vedere al structurii de rezistenta si al finisajelor exterioare imobilul va avea o structura de beton armat, cu stalpi, grinzi si plansee din beton armat, zidaria exterioara este formata din blocuri ceramice cu o grosime de 30 cm, izolatie termica si fonica de 10 cm EPS 80 pentru un confort termic sporit, tencuiala decorativa, terase si balcoane inchise cu balustrada din geam si placate cu placi ceramice sau sistem Dek, acoperis in 2 ape cu invelitoare din tabla, interfon, usa din PVC la accesul in imobil, amenajari exterioare ( pavaje, spatii verzi si imprejmuiri ).

Apartamentele se predau la stadiul de alb si dispun de dotari si finisaje precum:


usa metalica antiefractie la intrare marca Efe Class placata cu panou MDF
tamplarie PVC culoare gri marca Salamander 5 camere si 2 foi de sticla
usi din MDF la interior marca Prum diverse culori
centrala termica in condensatie de la Bosh sau Immergas de minim 21 kw
calorifere din otel de la Eccorad
calorifer tip prosop in baie
distribuitor separat pentru fiecare calorifer in parte
pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti in lavabila
tablou de sigurante in apartament cu posturi separate pentru consumatorii de putere
prize si intrerupatoare montate
instalatii sanitare ( instalatia de apa va fi dotata cu robineti coltari pentru obiectele sanitare )

instalatii termice si sanitare sertizate
sape flotante elicopterizate

Gratuit
• Locuri de parcare pentru fiecare apartament in parte, delimitate si inscriptionate;
• Cale de acces pavata;
• Asistenta gratuita pentru intocmirea dosarului bancar precum si intocmirea unui scoring;

Pretul de vanzare al acestui apartament este de 49.500 Euro TVA Inclus!
  • Vanzare 49.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 199160 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 331 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1935 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 28.11.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei