Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Selimbar. Apartament decomandat la etajul 3 din 3 etaje. apartament in selimbar judetul sibiu 3 camere deco

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Selimbar - Sibiu
Aug 22, 2017 Aug 22, 2017 Apartament cu 3 camere decomandate la vila de vanzare in Selimbar judetul Sibiu, cu o suprafata totala de 101 mp, situat la etajul 3 al unui imobil construit in anul 2007 ce dispune de curte proprie delimitata si imprejmuita, locuri proprii de parcare si izolatie termica si fonica exterioara. Acesta este foarte bine compartimentat, compus dintr-un living cu o suprafata de 17 mp cu acces pe balcon, 2 dormitoare din care unul matrimonial de 15 mp cu acces pe balconul propriu si cel de-al doilea de 13 mp ideal pentru un copil sau chiar pentru musafiri, o bucatarie inchisa complet mobilata si utilata cu o suprafata de aproximativ 11 mp, o baie incapatoare de 7 mp cu geam de aerisire si un hol cu spatiu special amenajat pentru pantofar si cuier. Locuinta este mobilata cu bun gust si dispune de imbunatatiri de buna calitate precum parchet din lemn masiv, tamplarie PVC marca QFort 5 camere 2 foi de sticla, usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, izolatie termica si fonica tripla, centrala proprie pe gaz cu calorifere din otel, bucataria este utilata cu plita pe gaz, cuptor pe curent, hota, frigider si masina de spalat rufe. Valoarea apartamentului este de 63000 euro negociabil, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

apartament in selimbar judetul sibiu 3 camere deco

Apartament cu 3 camere in zona Selimbar - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 78 m2.
Etajul 3 / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 192001 | actualizat acum 6 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 63.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 78 m2
  • Suprafata construita: 101 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 3
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2008

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere decomandate la vila de vanzare in Selimbar judetul Sibiu, cu o suprafata totala de 101 mp, situat la etajul 3 al unui imobil construit in anul 2007 ce dispune de curte proprie delimitata si imprejmuita, locuri proprii de parcare si izolatie termica si fonica exterioara.
Acesta este foarte bine compartimentat, compus dintr-un living cu o suprafata de 17 mp cu acces pe balcon, 2 dormitoare din care unul matrimonial de 15 mp cu acces pe balconul propriu si cel de-al doilea de 13 mp ideal pentru un copil sau chiar pentru musafiri, o bucatarie inchisa complet mobilata si utilata cu o suprafata de aproximativ 11 mp, o baie incapatoare de 7 mp cu geam de aerisire si un hol cu spatiu special amenajat pentru pantofar si cuier.
Locuinta este mobilata cu bun gust si dispune de imbunatatiri de buna calitate precum parchet din lemn masiv, tamplarie PVC marca QFort 5 camere 2 foi de sticla, usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, izolatie termica si fonica tripla, centrala proprie pe gaz cu calorifere din otel, bucataria este utilata cu plita pe gaz, cuptor pe curent, hota, frigider si masina de spalat rufe.
Valoarea apartamentului este de 63000 euro negociabil, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.
  • Vanzare 63.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 192001 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 8 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 755 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1621 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 14.06.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei