Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Selimbar. Apartament decomandat la etajul 2 din 3 etaje. apartament cu 3 camere in selimbar judetul sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Selimbar - Sibiu
Mar 29, 2017 Mar 29, 2017 Apartament de vanzare cu 3 camere decomandate la vila, in Selimbar judetul Sibiu, cu o suprafata totala de 62 mp situat la etajul intermediar 2 al unui imobil cu 3 etaje, constructie noua 2016 compus din doar 6 apartamente. Locuinta are o suprafata utila de 55 mp, compusa dintr-un living cu bucatarie open-space cu o suprafata de 17 mp, 2 dormitoare generoase cu suprafete de 12 respectiv 13 mp, o baie de 4,80 mp cu geam de aerisire, o debara de 1,5 mp si un hol spatios cu o suprafata de aproximativ 8 mp. Acesta este construit in totalitate din caramida Porotherm de 30 cm la exterior cu izolatie termica si fonica iar la compartimentarile interioare se foloseste caramida de 25 cm, dispune de dotari cum ar fi tamplarie PVC marca Salamander cu 5 camere si 3 foi de sticla, centrala termica pe gaz cu calorifere din otel, izolatie termica si fonica exterioara, usa metalica la intrare, instalatii termice, electrice si sanitare, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti, iar la alegere se pune gresie, faianta, parchet si obiecte sanitare. Pretul de vanzare al apartamentului este de 33500 euro, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

apartament cu 3 camere in selimbar judetul sibiu

Apartament cu 3 camere in zona Selimbar - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 55 m2.
Etajul 2 / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 187536 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 33.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 55 m2
  • Suprafata construita: 62 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 2
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Apartament de vanzare cu 3 camere decomandate la vila, in Selimbar judetul Sibiu, cu o suprafata totala de 62 mp situat la etajul intermediar 2 al unui imobil cu 3 etaje, constructie noua 2016 compus din doar 6 apartamente.
Locuinta are o suprafata utila de 55 mp, compusa dintr-un living cu bucatarie open-space cu o suprafata de 17 mp, 2 dormitoare generoase cu suprafete de 12 respectiv 13 mp, o baie de 4,80 mp cu geam de aerisire, o debara de 1,5 mp si un hol spatios cu o suprafata de aproximativ 8 mp.
Acesta este construit in totalitate din caramida Porotherm de 30 cm la exterior cu izolatie termica si fonica iar la compartimentarile interioare se foloseste caramida de 25 cm, dispune de dotari cum ar fi tamplarie PVC marca Salamander cu 5 camere si 3 foi de sticla, centrala termica pe gaz cu calorifere din otel, izolatie termica si fonica exterioara, usa metalica la intrare, instalatii termice, electrice si sanitare, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti, iar la alegere se pune gresie, faianta, parchet si obiecte sanitare.
Pretul de vanzare al apartamentului este de 33500 euro, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.
  • Vanzare 33.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 187536 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 624 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2260 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 08.03.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei