Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Piata Cluj. Apartament decomandat la etajul 1 din 2 etaje. apartament 3 camere decomandate in sibiu zona piat

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Piata Cluj - Sibiu
Apr 19, 2017 Apr 19, 2017 Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Piata Cluj, cu o suprafata totala de 120 mp, amplasat intr-o vila la etajul 1 al unei vile construita in anul 2005 ce beneficiaza de izolatie termica si fonica si acoperis din tigla. Locuinta are o suprafata utila de 100 mp si este compusa din 3 camere decomandate spatioase si luminoase, bucatarie, 2 bai, una fiind dotata cu cada de dus si geam de aerisire si 2 balcoane. Apartamentul este bine structurat si construit, avand spatiul foarte bine impartit si util, deoarece este o constructie destul de recenta, este pretabila atat pentru locuinta, dar si pentru sediu de firma sau birouri, zona fiind pretabila la orice activitate. Imobilul dispune de numeroase imbunatatiri precum: centrala termica cu calorifere din otel, usi de lemn la interior, geamuri termopan cu tamplarie PVC, parchet laminat, gresie si faianta. Zona unde este amplasat apartamentul se afla la o distanta de 5 minute mers cu masina fata de piata agroalimentara Cibin, fata de centrul Sibiului sunt 10 minute de mers cu masina iar in imediata apropiere sunt mijloace de transport in comun si celelate puncte de interes public. Pretul de vanzare al apartamentului este de 60.000 euro negociabil si se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar .

apartament 3 camere decomandate in sibiu zona piat

Apartament cu 3 camere in zona Piata Cluj - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 100 m2.
Etajul 1 / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 155879 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 60.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Piata Cluj
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 100 m2
  • Suprafata construita: 120 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2005

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Piata Cluj, cu o suprafata totala de 120 mp, amplasat intr-o vila la etajul 1 al unei vile construita in anul 2005 ce beneficiaza de izolatie termica si fonica si acoperis din tigla.
Locuinta are o suprafata utila de 100 mp si este compusa din 3 camere decomandate spatioase si luminoase, bucatarie, 2 bai, una fiind dotata cu cada de dus si geam de aerisire si 2 balcoane.
Apartamentul este bine structurat si construit, avand spatiul foarte bine impartit si util, deoarece este o constructie destul de recenta, este pretabila atat pentru locuinta, dar si pentru sediu de firma sau birouri, zona fiind pretabila la orice activitate.
Imobilul dispune de numeroase imbunatatiri precum: centrala termica cu calorifere din otel, usi de lemn la interior, geamuri termopan cu tamplarie PVC, parchet laminat, gresie si faianta.
Zona unde este amplasat apartamentul se afla la o distanta de 5 minute mers cu masina fata de piata agroalimentara Cibin, fata de centrul Sibiului sunt 10 minute de mers cu masina iar in imediata apropiere sunt mijloace de transport in comun si celelate puncte de interes public.
Pretul de vanzare al apartamentului este de 60.000 euro negociabil si se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar .
  • Vanzare 60.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155879 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 3401 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2293 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 02.10.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei