Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Parcul Sub Arini. Apartament decomandat la Parter. apartament la casa 3 camere curte individuala zona

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Parcul Sub Arini - Sibiu
May 02, 2018 May 02, 2018 Apartament la casa de vanzare cu 3 camere decomandate, intr-o curte privata cu 265 mp dezmembrati, in zona Parcului Sub Arini si a Bulevardului Victoriei. Imobilul conceput ca un parter a fost construit in anul 1965 si extins in anul 1999. Structura camerelor este foarte avantajoasa, decomandarea camerelor dand optiuni de adaptare cumparatorului pentru diverse genuri de activitate. In stanga holului generos se afla bucataria inchisa care este dotata cu un bar si loc de luat masa. Aceasta este mare ( 16 mp ), luminoasa si cu vedere la gradina de flori. In dreapta intrarii cele trei camere decomandate ( una de 30 mp si celelalte de 10 mp ) imbina utilul cu placutul, orientarea buna catre soare si finisajele de bun gust creand o atmosfera pozitiva. Imbunatatirile casei sunt reprezentate de centrala noua Pro Therm cu caloriferele de fonta si tevile de cupru, geamurile si usile de tip termopan, gresia, faianta si parchetul de lemn, izolatie termica exterioara partial. Suprafata utila este de 75 mp utili, iar in cazul in care se doreste o extindere a acestei suprafete, podul inalt si solid este solutia ideala pentru mansardare. Marele avantaj al acestei proprietati este curtea privata, delimitata clar fata de restul vecinilor. Curtea libera are o suprafata de 175 mp si reprezinta o pata de culoare in centrul orasului, foisorul, gratarul si superba gradina de flori fiind locurile ideale de relaxare. Avantajele zonei centrale sunt evidente, accesul rapid spre institutii, puncte de aprovizionare, mijloace de transport in comun, scoli si gradinite reprezentand argumente solide pentru o investitie profitabila. Pretul acestei proprietati rentabile este de 75.000 euro negociabil.

apartament la casa 3 camere curte individuala zona

Apartament cu 3 camere in zona Parcul Sub Arini - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 75 m2.
Parter, 1 grup sanitar.
ID: 207705 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 75.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Parcul Sub Arini
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 75 m2
  • Suprafata construita: 90 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1999

Alte informatii:

Apartament la casa de vanzare cu 3 camere decomandate, intr-o curte privata cu 265 mp dezmembrati, in zona Parcului Sub Arini si a Bulevardului Victoriei. Imobilul conceput ca un parter a fost construit in anul 1965 si extins in anul 1999. Structura camerelor este foarte avantajoasa, decomandarea camerelor dand optiuni de adaptare cumparatorului pentru diverse genuri de activitate. In stanga holului generos se afla bucataria inchisa care este dotata cu un bar si loc de luat masa. Aceasta este mare ( 16 mp ), luminoasa si cu vedere la gradina de flori.
In dreapta intrarii cele trei camere decomandate ( una de 30 mp si celelalte de 10 mp ) imbina utilul cu placutul, orientarea buna catre soare si finisajele de bun gust creand o atmosfera pozitiva. Imbunatatirile casei sunt reprezentate de centrala noua Pro Therm cu caloriferele de fonta si tevile de cupru, geamurile si usile de tip termopan, gresia, faianta si parchetul de lemn, izolatie termica exterioara partial.
Suprafata utila este de 75 mp utili, iar in cazul in care se doreste o extindere a acestei suprafete, podul inalt si solid este solutia ideala pentru mansardare.
Marele avantaj al acestei proprietati este curtea privata, delimitata clar fata de restul vecinilor. Curtea libera are o suprafata de 175 mp si reprezinta o pata de culoare in centrul orasului, foisorul, gratarul si superba gradina de flori fiind locurile ideale de relaxare.
Avantajele zonei centrale sunt evidente, accesul rapid spre institutii, puncte de aprovizionare, mijloace de transport in comun, scoli si gradinite reprezentand argumente solide pentru o investitie profitabila.
Pretul acestei proprietati rentabile este de 75.000 euro negociabil.
  • Vanzare 75.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 207705 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1744 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2262 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 20.09.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei